Nejste přihlášen/a.
Každou chvilku ukazují v televizi rekonstrukci koupelny. A skoro pokaždé je tam absolutně čirý sprchovací kout. I na hotelích jsem mockrát viděla zcela průzračná skla ve sprcháčích.Dokonce i jednou přímo před vstupními dveřmi..
Věřím, že typů je hodně i těch neprůhledných. Ale kde berou ti bytoví architekti přesvědčení, že každý chce být viděn, jak si myje intimní místa. Navíc jsou to koupelny, kde je i záchod a dvě umyvadla, čili provoz se tam očekává velký...Je to móda, když za sklem se mydlí děda, vedle si čistí zuby prepubertální vnučky a teta se právě prodrala kolem k bidetu?
V domacnosti, kde se potka deda, pubertalni dcera a jeste teta bych rozhodne bydlet nechtel! Co to je za multigeneracni rodinu? A co to je za rodinu, kde se tito vsichni tri maji tendenci nutne cpat do koupelky? U nas doma jsme 4. Ja, manzelka, dcera 14 let, syn 12. Sprchac mame z cireho skla. Kdyz je jedno z deti v koupelne, tak my, dospeli, nebo druhe dite tam nelezem. Paklize se ja sprchuji, manzelka si tam muze jit na zachod, nebo treba myt ruce. A kdyz tam je ona, muzu tam taky. A za dalsi, nikdo Vam nebrani sprchac vyzdit a dat cerny zaves. A za posledni, nikdo Vas nenuti to kupovat.
Průhledný sklo ve sprcháči mě nijak nevadí. Co mě vadí a to hodně, je WC v koupelně. Je to nějaký trend dnešní doby. Větší polovina baráčků kam se v rámci práce dostanu to tak má. Kdyby to byla nějaká malá garsonka, budiž, klidně. Ale často velký baráky, koupelna jako obývák a tam v rohu WC.
No záchodovou mísu v koupelně, to už vůbec A přitom když v panelácích předělávají stará jádra, tak mnozí si oddělené WC zruší a šoupnou ho někam mezi vanu a sprcháč. Uf!
když se přestěhuješ, prptže ti budou rekonstruovat celej barák a najdeš byt za peníze aby jsi to utáhla, tak WC společně se sprcháčem je to poslední co mi bude vadit...nemyslíš? Mimochodem řiď se halvou a ne co ukazuje telka, a stžuj si u ředitele TV že ukazuje kraviny...
Proč tak s hurta a jako s blbem?... Jak jste na to přišel, že si chci stěžovat?
Já se jen ptám, proč je to tak časté, byť nepraktické. Zažila jsem to právě nejen v telce, ale i v několika hotelích 4 a 5 hvězdičkových.
tak jinak, nejsou to koupelny sociálního bydlení ale pracháčů, kteří ty koupelny mají třeba 3 takže si nezavazí.
Za druhé vypadá to efektně do reklamy, za třetí když kouknu na montážní videa jak se to dělá, tak za mléčným sklem neuviddím nic, za další já bych to nechtěl, myslím si že majitelé to stejně nečistí od kapek ale mají na to lidi, atd...takže asi tak to vidím já...
WC ke sprchovému koutu se dělá v bytech maximálně 2+1, tak to s tou frekvencí návštěv sprchového koutu nepřehánějte. A k čemu máte na dveřích WC kování? Neumíte si zamknout?
Neřeším svoji koupelnu!
Já se jen ptám, proč je to tak časté, když je to tak nepraktické. Právěže v hotelích vyšší kategorie jsem se s tím setkala.
Ja mam otazku, proc se se... do toho co neni tvoje a resis PROC.
Jednoduse proto, ze je to VEC VKUSU, vypada to lepe a investor vi co dela, tecka.
Jo a v 3 pokojovem byte musi byt WC samostatny, jinak je nezkolaudovatelny, na to jsou totiz normy CSN To nic nemeni na tom, ze ja jsem ho pak spojil s koupelnou (=kojzl) kvuli prostoru a NIKDO slovy NIKDO z najemniku a ze jich tam bylo, si nestezoval
Asi proto, ze to je to posledni, co najemnik resi.
Ps: Me vzdycky zajimalo, proc nekteri lide resi nesmysly, co je vubec nepali (nijak se jich nedotykaji) a vubec nic jim do nich neni Vsak at si kazdy udela sprchac nebo wc koijlz jak chce, ne? Kdyby se to neprodavalo, nikdo by to nevyrabel... takze res svoji koupelnu lísko5 a neres cizi koupelny, PROSÍM.
@ladis: Taky by mě zajímalo, proč někteří jiní lidé řeší takové nesmysly, co je vubec nepali (nijak se jich nedotykaji) a vubec nic jim do nich neni, zatímco jiným to zakazují.
No tak sorry. Mne se to tak trochu týkalo a možná bude po covidu týkat, protože dělám na takovém hotelu, kde jsou nově ta sprcháčová skla čirá. A tam vedeme diskusi, jestli to nebyla chyba.
A i kdyby se te to tykalo, ze mas vice leštění, tak proc to resis, i kdyby to byla chyba, jak to chces vyresit?
se ti nechce makat nebo co? ) Proc to tedy neresis s tim, kdo to objednal?
Prosím Vás, odpusťe si ten buranský tón. Jsem bývalá středoškolská profesorka přes 70 let a pomáhám s provozem na renovovaném hotelu, sice na jiné pozici, než pokojské... Přeci nemusíte odpovídat.
Tak pardon babi, ale profesor obecně přece není na SŠ: Profesor je totiž nejvyšší vědecko-pedagogická (nebo umělecko-pedagogická) hodnost vysokoškolského pedagoga, tedy vyšší než docent.
Nám správně na SŠ říkali, že nejsou profesoři, ale učitelé. A že to už je hodně let.
Vážně mě zajímá, proč řešíte sprcháče a WC v koupelně, když to NEMŮŽETE již změnit?!
Ty WC v koupelně jsou jen v malých bytech (povolené), ve velkých jen jako druhé WC. Přečtěte si normy. A hotelový pokoj je jako minibyt, takže za mne OK.
Ladis, dobře, středoškolský učitel. To byl úmysl nějak výrazněji upozornit, že z Vás čiší neúcta a pohrdání. Funguji tady 6 let dennodenně jako rádce, ale takový přidrzlý způsob odpovědi zažívám poprvé! Už to babi, si nechte od cesty! To se prostě nehodí. Já si tu nedovolím tykat ani těm, s nimiž tu léta spolupracuji. A myslím, že byste se divil, kdybychom se v reálu potkali třeba někde na lyžích. Přemýšlejte o sobě.
Jinak ostatním děkuji za názory. e-Liška
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.