Nejste přihlášen/a.
Rozhodujeme se, zda do nového domku zvolit okna z vnější strany barva zlatý dub a zevnitř bílá, nebo také zlatý dub. Bojím se,
že pokud bude i zevnitř dekor dřeva, jsme pak omezeni ve výběru podlah, nábytku, dveří apod.. Moc prosím o názory.
Dá se říci,že s tím omezením máte pravdu...ale je to věc názoru
.Také jsme se rozhodovali,ale se zkušenostmi s bílou barvou v obecním bytě jsme jednoznačně volili dekor i vnitřní.Strašně se tu práší a to mytí oken je nekonečné a o rámech ani nemluvím
V každém případě dbejte při dekoru, aby byl plast celobarevný, z důvodu poškrábání
ze stejneho duvodu jsem dal interier bila a exterier zlaty dub, ale videl jsem u kolegy zlatydub/zlatydub a neprislo me, ze by dekor dreva narusoval jinak ladene mistnosti. Ale do ruzove a modre apod. barvy bych mistnost nedaval...tam uz to chce bili ram.
ZlatyDub v interieru bude pusobit teplejsim dojmem.
Zkuste si navrhnou mistnosti (barvu sten, nabytku apod) a myslim, ze se rozhodnete hned.
Měli jsme před plastovými okny dřevěné, natřené luxolem z obou stran, a byla jsem z té tmavé barvy vevnitř nešťastná...Proto u nás byla volba jednoznačná, zvenku zlatý dub, zevnitř bílá.Dobře se udržuje a neruší to interiér.Máme to třetí rok a jsem s tím náramně spokojena, i ty květiny na parapetu u bílé lepší vynikají. Je to věc názoru, ale ty povrchy imitace dřeva jsou potaženy fólií, a já občas přešupuji květináče, tak bych měla strach, že to odřu.Takže z vlastní zkušenosti doporučuji zevnitř bílé.
My v RD máme plastová okna z obou stran bílá. Volila jsem z důvodu světla a malé frekvence v ulici /3 RD a les/. Možná v bytovce, pokud se bydlí ve vyšším patře se snesou okna v barvě dřeva z obou stran, ale v RD bych volila zevnitř barvu bílou. Také je lepší kombinace dekorací v místnosti. To je můj názor. PT /stařenka/
také jsme nad tím uvažovali, ale už vzhledem k tomu, že budeme mít prkennou podlahu. A protože vím, že nechci v obýváku bílou zeď, ale že budu chtít volit nějakou barvu, rozhodla jsem se pro bílou zevnitř. Už jen proto, že vzhledem k tomu, že to je velké okno navíc s dveřmi na terasu, jsem se bála,aby toho dřeva s podlahou nebylo až moc a navíc aby to s barevnou zdí nepůsobilo lacině a přeplácaně...Navíc souhlasím s názorem, že na bílé barvě víc vyniknou barevné květiny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.