Vždyť je to tak jednoduché. Nevím kde nosíte telefon, já v zadní kapse na riflích. Čůrat jako ženská ve stoje neumím, běžím na poslední chvíli, rozepnu rifle, stáhnu a ejhle žbluňk. Co na tom nechápete?
Vysvětletí, jak mi spadl telefon do hajzlu /wc/. Měla jsem na sobě oblečené těsné džínsy, telefon jsem měla v zadní malé kapsičce a zapomněla jsem na to. Stála jsem zády k míse, rychle stáhla gatě...a v ten moment slyším "žbluňk". Rychlostí blesku jsem pro telefon sáhla, naštěstí měl dobrý obal a voda se nikam nedostala.
Telefon mas v zadni kapse kalhot a pri oblikani ti vypadne... Kolega mel mobil v naprsni kapse kosile a kdyz se chtel ohnout pro wc stetku mobil skoncil v mise.
Je to jednoduchý Lidi sou zblblý tak že ten mobilní krám tahaj sebou prostě všude Základem je mit rozum a do koupelny a na wc ho prostě nebrat Já kdyź se..u ta se..u a chci mit u toho klid a ne bejt rušenej ňákým mobilem
Může se to stát snadno. Někdo čurá do mísy a přitom telefonuje. Troška nešikovnosti a špatné jemné motoriky prstů a už je to tam. Mně se to stalo, i když jsem netelefonoval. To se ještě tydlifony nosily v pouzdře na opasku. Rozepnul jsem opasek a pouzdro i s telofonem se po opasku svezly a udělaly žbluňk!
Možná někdo někdo na toaletě tráví čas telefonováním. Možná někdo četuje na F. Možná si tam někdo prohlíží v soukromí hambatá videa. Možná tam někdo masturbuje. Co já vím, možné je všechno.
Tak to mě má bývalá drahá polovička, když měla neoprávněnou žárlivou chvilku, mi práskla do hajzlu starý tlačítkový telefon a ještě spláchla. Nějak to bylo pod proudem a vše se vyzkratovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.