Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme plastové dveře - prosím nevíte, zda lze (a případně jak) k nim dodatečně přidělat bezpečnostní řetízek? Děkuji za odpověď, pěkný den.
děkuji, mně šlo spíš o obecné reakce - spíš průzkum, zda jde o běžný problém, nebo jsem blázen, co chci ... případně vylepšováky, že to jde přilepit apod. ... předpokládala jsem, že nejlepší je oslovit výrobce, jen jsem se chtěla ujistit. Vaše reakce mi pomohly a utvrdily mě v mém předpokladu. Děkuju.j.
... aby mi někdo neřekl - jémine, ženská, řetízek je přežitek! ) Malé děti, bydlení v místě nepříjemném, tak jsem si teprv teď uvědomila, že takový řetízek by asi minimálně zpomalil atak nějakého "podomního prodávajícího" ... Narazila jsem na to, že jde o plast - takže bezradná. Jsem ráda, že jste mě ujistili, že to není bezpředmětná úvaha. Pěkný den
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.