Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastové dveře - bezpečnostní řetízek?

Od: durancea* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

máme plastové dveře - prosím nevíte, zda lze (a případně jak) k nim dodatečně přidělat bezpečnostní řetízek? Děkuji za odpověď, pěkný den.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Neexistuje nejde, takže určitě lze namontovat řetízek, ale raději bych se zeptal toho, kdo Vám dveře montoval,

musím.

hodnocení

2x

Musel by se přišroubovat do vyztužovacího profuli. Jeho přesné umístění a pomoc při montáži by vám měl nabídnou výrobce vašich dveří.

durancea*
hodnocení

Děkuji Vám za odpovědi. Pěkný den, Jana

Jano, nebo fotku, třeba již někdo má "Vaše" dveře i s řetízkem.

durancea*
hodnocení

děkuji, mně šlo spíš o obecné reakce - spíš průzkum, zda jde o běžný problém, nebo jsem blázen, co chci ... případně vylepšováky, že to jde přilepit apod. ... předpokládala jsem, že nejlepší je oslovit výrobce, jen jsem se chtěla ujistit. Vaše reakce mi pomohly a utvrdily mě v mém předpokladu. Děkuju.j.

durancea, blázen to víte že ne. Kdepak jste na to přišel(a)

durancea*
hodnocení

... aby mi někdo neřekl - jémine, ženská, řetízek je přežitek! :)) Malé děti, bydlení v místě nepříjemném, tak jsem si teprv teď uvědomila, že takový řetízek by asi minimálně zpomalil atak nějakého "podomního prodávajícího" ... Narazila jsem na to, že jde o plast - takže bezradná. Jsem ráda, že jste mě ujistili, že to není bezpředmětná úvaha. Pěkný den :))

jabraka*

u plastových profilů je uprostřed profilu ocelový výztužný prvek.Takže nevidím problém,aby se do něj nemohl našroubovat úchyt řetízku.Jen se otvory pro šrouby musí předvrtat a použít vruty,dostatečně dlouhé.Musí se také použít podložka pod hlavy vrutů.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]