Nejste přihlášen/a.
Já mám velké problémy s bolestí zad, měla jsem zlomenou páteř a tak jsem hledala nějakou, která by mi vyhovovala. Dle recenzí dobrá na bolavá záda, v mém případě to neplatí a už někdy ráno vstávám s bolestí. Ovšem je mi 71. Nevím, kolik je vám. Pokud jste zdravá a nic vás nebolí, tak tuhle matraci můžu vřele doporučit, je pohodlná, není zbytečně tvrdá ani měkká. Potřebuje mít pro správnou fukci kvalitní lamelový rošt.
Škoda, že nesnáším línou pěnu, strašně mě pálí.
Když ulehl manžel koupila jsem toto na doporučení. Jsou to matrace proti proleženinám. Od té doby jsme si je koupili všichni v rodině. Moooc pěkně se na nich spí. Jen pro nás zdravé jsme na ně našili svlékací potah z bavlny-je tam omyvatelný. Matrace je těžká,ale velmi pohodlná a moc pěkně se na ní spí. Někde jí půjčí i na zkoušku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.