Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prakliny u stropu

Od: zosj odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

máme 2 patrový dům s plochou střechou. Dům je cca 9 let starý. Zdi i střecha zateplena. V 2 nadzemní podlaží se u stropu objevují praskliny viz fotografie. Praskliny se většinou objevují po obvodu domu. Tušíte někdo důvod?

Děkuji za nápady.

Prakliny u stropu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Něco podobného jsem viděl,když umělci přechod stěna - strop vylepšili pásem perlinky,aby to po obvodu nepraskalo. Po obvodu to neprasklo,udělalo to něco takového...*nevi*. Je tam perlinka?

zosj
hodnocení

Dobrý den, děkuji za reakci. Perlinka tam není.

zosj
hodnocení

Jak jste myslel to "...aby to po obvodu nepraskalo. Po obvodu to neprasklo, ..."? Mě to praská na tom přechodu většinou po obvodu domu.

hodnocení

0x

Netuším, pozvěte statika. Takhle se to dělat nedá.

zosj
hodnocení

Děkuji, zkouším sem nějakého dostat, ale jsem z toho nervózní.

Není důvod, jsou to jen jemné vlásečnicové trhlinky, Asi to bude jen zbytečný poplach. S tínm se dá žít. Při nejbližším malování to vyplníte stěrkovací sádrou a budete zase pozorovat.*mala*

js80
hodnocení

Opravdu se nikdo nesetkal s podobným problémem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]