Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmontoval jsem sprchu a teď neteče voda (panelák)

Od: adamk odpovědí: 9 změna:

Zdrávím - bydlím v sedmém patře a rozbila se mi sprcha, tak jsem ji odmontoval a pripojil novou, ale v celém bytě přestala kompletně téct voda. Kohoutky se chovají tak, že se zdá, že se snaží vodu nasát, ale vyjde jen plyn a nebo pár kapek a moc si nevím rady, co teď s tím, takže budu rád za každou radu :)
Děkuji mockrát!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kohot je jen a pouze UZÁVĚR. Umí zavřít, nebo otevřít průtok , ale nevím o žádném, co by dokázal nasávat.

Pokud jste otevřel kohouty v instalační šachtě, musí voda téct. Leda by to někdo uzavřel někde dole na přívodu do celé šachty.

hodnocení

2x

Asi je vás - kuťáků - v baráků víc ..

hodnocení

2x

Nejdřív jste zavřel hlavní uzávěr vody, sprchu vyměnil a potom vodu zase pustil? Otevřel jste kohout dost? Nechal jste chvíli vodu puštěnou? Může být v trubkách vzduch a může chvíli trvat, než začne zase téct. Připadá mi to, jako když zapadá studna, to by nebylo možné? Měnila jsem baterii a taky chvíli trvalo, než začala voda normálně téct, nejdřív to syčelo, pak prskalo a pak teprve voda tekla. A to ještě chvilku tekla jakoby špinavá . Pokud by vám to nešlo, musel byste sehnat instalatéra, tím, že jste vodu zarazil, mohla se u přívodu do vašeho bytu udělat zátka. To jen mě tak napadá, vodu řeším každou chvíli, doma, na chatě čerpadlo, měla jsem tam i vodaře a nic, nakonec jsem to spravila sama.

hodnocení

2x

No a otevřel jste po montáži ventily od stoupaček? ;) asi blbá otázka, ale já už se nedivím vůbec ničemu *smich*

Ona to nemusí být blbá otázka,taky se ventil moh utrhnout v zavřené poloze.Osobně bych vzal něco na zub a zašel se podívat k sousedům o 2 patra níž

Ventily otevřel ale v tom samém momentě je zavřely Vodovody a kanalizace ,které přijely řešit havárii vody v ulici *ua*

oldi
hodnocení

2x
Tam, kde jste zastavil vodu je potřeba ji zase pustit. Bude to chvíli trvat než z potrubí dostane vzduch. Je potřeba odpustit všechny baterie, aby to bylo jako dříve.

makk
hodnocení

2x

Na výměnu sprchy není třeba vodu zavírat (krom té baterie, které se to týká), pokud jste ji zavřenou měl, měl jste zavřené obě (studenou i teplou) a teď obě nejdou? Pokud je to tak (a pokud jste kohouty pak zas otevřel), tak je to asi náhoda a se sprchou to nesouvisí. Zašel bych o patro níž a zeptal se sousadů, jak je to u nich.

hodnocení

2x

Prosím, popište PODROBNĚ, vše, co jste udělal, podle toho se pozná, kde jste udělal chybu. Jinak tu bude desítky diskuzí, které neodhalí příčinu.

U sousedů voda teče?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]