Nejste přihlášen/a.
Zdrávím - bydlím v sedmém patře a rozbila se mi sprcha, tak jsem ji odmontoval a pripojil novou, ale v celém bytě přestala kompletně téct voda. Kohoutky se chovají tak, že se zdá, že se snaží vodu nasát, ale vyjde jen plyn a nebo pár kapek a moc si nevím rady, co teď s tím, takže budu rád za každou radu
Děkuji mockrát!
Nejdřív jste zavřel hlavní uzávěr vody, sprchu vyměnil a potom vodu zase pustil? Otevřel jste kohout dost? Nechal jste chvíli vodu puštěnou? Může být v trubkách vzduch a může chvíli trvat, než začne zase téct. Připadá mi to, jako když zapadá studna, to by nebylo možné? Měnila jsem baterii a taky chvíli trvalo, než začala voda normálně téct, nejdřív to syčelo, pak prskalo a pak teprve voda tekla. A to ještě chvilku tekla jakoby špinavá . Pokud by vám to nešlo, musel byste sehnat instalatéra, tím, že jste vodu zarazil, mohla se u přívodu do vašeho bytu udělat zátka. To jen mě tak napadá, vodu řeším každou chvíli, doma, na chatě čerpadlo, měla jsem tam i vodaře a nic, nakonec jsem to spravila sama.
No a otevřel jste po montáži ventily od stoupaček? asi blbá otázka, ale já už se nedivím vůbec ničemu
Ona to nemusí být blbá otázka,taky se ventil moh utrhnout v zavřené poloze.Osobně bych vzal něco na zub a zašel se podívat k sousedům o 2 patra níž
Na výměnu sprchy není třeba vodu zavírat (krom té baterie, které se to týká), pokud jste ji zavřenou měl, měl jste zavřené obě (studenou i teplou) a teď obě nejdou? Pokud je to tak (a pokud jste kohouty pak zas otevřel), tak je to asi náhoda a se sprchou to nesouvisí. Zašel bych o patro níž a zeptal se sousadů, jak je to u nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.