Nejste přihlášen/a.
Po posunutí příčky mezi koupelnou a chodbou jsem zjistil, že zeď v chodbě je vůči zdi v koupelně utopená a potřebuji dorovnat cca. 2-3 cm. Zeď v chodbě je Ytong - lepidlo - výmalba. Na zdi budou ve finále obkladačky, zatím není úplně jasné do jaké výšky.
Jak a čím byste rovnali?
Díky.
Mám doma takovýhle škrabák se zuby dek.cz/...
Malbu sundám úplně to není problém, náležitě poškrábu škrabákem ... co penetrace? Pomohla by?
Ano, půjde to, v podstatě je jedno čím se to "odrbe". Důležité je, aby to nebylo hladké, penetrace je zbytečná, stačí malta přiměřené konzistence a vhodný poměr písek, hydrát, trochu cementu. Některé kupované směsi je potřeba doladit, aby měly přilnavost (pokud nemáte zkušenost, tak trochu vyzkoušet).
K dispozici tu mám písek malťák, betoňák, Multibat, lepidlo na obklady a cement ... víc tu asi nenajdu
Což hladké-to až tak není třeba ale hlavně odstranit výmalbu až na štuk.I když to nude drsnější=bude to lépe držet!Nic lepšího nejdek tomuto poradit!Jedině ještě jak psal p.Clas-nalepit ,našroubit SDK.Před lepením ale opět oškrábat minimálně výmalbu.Lepit na cement.lepidlo nebo na lepicí PUR pěnu
Jako penetrace stačí voda.
Malbu a stuk bych oskrabal skrabakem na omitku, poometal prach, namocil zed a nahruboval hrubou omitkou. Variantou hrubovani je nalepit SDK na buchty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.