Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Péřové polštáře

Od: jajina® odpovědí: 9 změna:

Co mám dělat,když mě peří v polštářích mastí sypkovinu? Měla jsem peří na vyčištění u Mareše, dáno do nové sypky a přesto je sypka zase mastná. Poraďte, dá se stím něco dělat? Dík.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

U Mareše? Stačí.

hodnocení

Bobo,nerozumím tomu co jste mi napsala.

Vykupuje na vesnicích u starých lidí stoletý peřiny, vyčistí a našije z toho "nové" deky a polštáře. Bohužel jsem taky nalítla, měla jsem se dřív zeptat. Po necelém roce byla péřová deka jeden chundel, k nepoužití, tak letěla. Ze starého peří nové neudělá.

siskahahne
hodnocení

1x

Také jsme měli v čustírně peří a můj dojem /je to 20 let nazad/ byl, že peří vyměnili. Měli jsme krásné bílé z husí, babička drala, a později se přišlo na to, že je to směs s tmavým. Takže pro nás to byl švindl a polštáře jsou dávno hozené do kontejnerů. Oni peří i vykupují, ale o polštářové moc nestojí, mají to na svých stránkách.

hodnocení

0x

Záleží na to, jaká ty sypkovina je. Už existuje taková, která se běžně pere. V prádelně vyperou a v sušičce usuší celý polštář nebo štepdeku. Vlastní zkušenost. ;) Já bych, jestli peří nehrudkuje, koupila novou sypovinu a polštáře pouze přesypala.

doplněno 14.03.21 17:10:

Když dáte peří vyčistit, nabídnou vám nové sypky. Když máte pocit, že peří čistit není potřeba, jen přesypejte.

hodnocení

Myslíte,abych dala napřed celý polštář do čistírny vyprat a pak jen peří přesypat do nové sypky?

hodnocení

A nevíte proč to peří tu sypku mastí?

hodnocení

0x
Já jsem s firmou Mareš moc spokojená. Dala jsem jednou ušít a vyčistit takové té pojizdne čistírně. Dala jsem jim i úplně nové peří na doplnění Nic mi nevrátili a ošidili mě . Kvalita žádná .Firma Mareš je dobrá firma Deky mám už pět let a pořad jako nové.
hodnocení

Vysvětlete mi proč se peří mastí.Děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]