Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zakouřenou omítku?

Od: nikka

Dobrý den,potřebovala by jsem poradit jak na zakouřenou omítku bez škrábání? Existuje něco do primalexu nebo existuje nějaký speciální nátěr,či nějaké jiné řešení? Děkuji Nikka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Voda a mýdlo Jelen -pořádně umýt zdi se stropem a potom řešit nátěr .Kamarád to takhle postupoval když koupili byt po kuřácích.

id

Kostku mýdla JELEN nastrouhat a rozvařit ve vodě a tímto umýt zdi i strop. pak vlastní nátěr.

hodnocení

2x
Eternal balshop.cz/... je to nater pod Primalex, dve az tri vrstvy Eternalu, pak dejte malbu.

No neviem, na prvy pohlad ok, ale u mna takto latexom zatreli nater valcekom a vysledkom bola nemoznost poriadne to premalovat niecim inym. Primalex a jemu podobne akryly sa odlupovali od nepriedusneho a omyvatelneho latexu. Nakoniec to aj tak skoncilo skrabanim. Pozor preto na vzajomnu kompatilitu oboch naterov.

Skor by som siel cestou omytia steny mydlom, po dokladnom uschnuti penetracia a primalex / het akryl.

Bez obav. Mame to vyzkouseno, funguje to.

kare
hodnocení

1x
"Mazlák" mazlavé mýdlo a stěny umýt :)

jabraka*
hodnocení

0x

Kuřáci zaneřádí omítku do hloubky.Samozřejmě nátěr neprodyšně uzavře povrch,ale dehty se po čase objeví znovu.A zeď bude neprodyšná.Takže je lépe si dát práci se škrabáním.

JABRAKA

ingjirimares*
hodnocení

0x

Také na to existuje neutralizační sůl Telsal. Nejprve raději vyzkoušet. Před lety jsem otočil postup, nejdříve jsem vystěrkoval a poté jsem dával na skvrny krystalizační nátěr a on to vyžral i s částí stěrky

Jak na zakouřenou omítku?

iz*
hodnocení

0x

Neumím odpovědět, odpověď bych také potřebovala. (-:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]