Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omítka v dílně

Od: petroch25® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den chci rekonstruovat dílnu a omítka v dílně se drolí. Otloukat na cihlu se mi to nechce, tak se chci zeptat jestli neexistuje nějaká penetrace nebo něco podobného, že bych to nátřel a vsáklo by se to do té omítky a zpevnilo by ji to.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

8x

nevymýšlejte kraviny...jestli se omítka drolí tak oklepat a nátahnout znovu... Takové rady typu penetrace, která nic neřeší nebo zednický rádoby nesmysly perlinka s lepidlem jsou k hovnu...s prominutím..

výtka
Upozornění od sys milancukrar 11. 03. 2021 06:16:58
jsou k hovnu. ničemu. Prosím bez sprostých slov, je to i kratší. Děkuji.

Krtku jen tak mimo soutěž Perlinka a lepidlo nejsou zednický rádoby nesmysly-toto dělají neumětelové a nebo lidé protože to zadavatel chce,protože lojza od vdle to tam mí a je to super!

Ale jinak máte pravdu-nesoudržné pryč,pokud se drolí celétak celé anově nahodit a pak natáhnout štuk a poté to zatočit (zafilcovat)

krtek6

nedávno jsem tak měl další rozhovor s takovým zedníkem...na můj dotaz proč chce perlinkovat vyzrálou pěknou jádrovou rovnou omítku mi odpověděl "standardně"..."protože to tak dělám vždycky"...žádnej racionální důvod proč...prostě protože to dělá furt...když jsem mu říkal, že se perlinkuje jen porobeton a ne cihla s jádrovkou, tak se mě snažil přesvědčit tak, že jsem měl chuť vrátit maturitní vysvědčení...a dneska?..obkladači...udělali to samý...místo aby hned lepili obklad na stěnu...tak nee...první přetáhnout perlinkou s lepidlem a pak lepidlo s dlaždičkou...pak to nemá být tak drahý...se stěnou nic není...je krásně rovná a vyzrálá

jm
Čím víc vrstev, tím víc adidos :-D
Teď mi psala kolegyně. Měsíc reklamuje odloupané obkladačky v novostavbě. Bydlí druhý měsíc.

hodnocení

2x

Běžte radši na pivo, to se do vás taky dobře vsákne a posílí vás to*smich*

jm
hodnocení

0x
Dílna... Připevnit plech.
krtek6

psal, že to chce REKONSTRUOVAT...ne udělat "jenom proto, aby to bylo" ...to je rozdíl

jm
Dílna... Plechové stěny jsou praktické a bezpečné. Lepší než fasáda.

hodnocení

0x

Petrochu, jsou hloubkové penetrace, ale žádná neudrží drolící se omítku. Poslechněte zkušené kolegy, udělejte to pořádně, nebo jděte na pivo.

Přeci nebudete v dílně koukat na hnusnou stěnu.

Taky mám v dílně hnusnou stěnu,ale mám ji zaskládanou skříněma a policema .Pracovní stoly uprostřed takže na stěnu nekoukám *smich*

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že lze takovou stěnu prostě přikrýt sádrokartonem,nebo ještě lépe sádrovláknitou deskou.

joudic*
hodnocení

0x
tak muze se to natrit penetraci a cajk ze, ale pak mi prijde slovo rekonstrukce az prilis pompezni nazev.
krtek6

dneska bere každej jako rekonstrukci to, že vymění vypínače, vymaluje, natáhne novej koberec na starý parkety a zaskládá to nábytkem z ikei

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]