Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se optat co všechno potřebuji na připojení dílny? Odběr velký nebude sem tam něco uříznu nebo vyvrtam... Kabel půjde z baráku cca 50m vzduchem... v dílně chci 3 jednofazove zásuvky a světlo... Děkuji za odpovědi
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
hchkrdtn
Jsem ve vesnici kde se povolení řeší u piva... bydlím v bytovce a cca 50m přes silnici je x zahrad. Většina už elektřinu nataženou mají místo sloupů stromy nebo jen nějaký kůl aby to bylo ve výšce... pokud vím nikdo ani nemá přidanou rozvodnu. Jen jistič v bytě.. vlastně se dá říct prodluzka s jisticem
) něco takového si i představuji.. levná varianta ale plně funkční
hchkrdtn
Vím co tím myslíte a jsem si toho vědom. Dejme tom že mám všechna povolení a připravené sloupy. Jaký kabel bych měl zvolit jistič nebo tedy další rozhodnou skříň? Já jsem chtěl vzít jen cyky 3x2.5 a 16A jistič a jako že natáhnu pár zasuvek za sebou.. Nějakou takovou variantu myslím..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]