Nejste přihlášen/a.
lze použít pro lepení obkladu na stávající obklad adhezní můstek od bravenu? Na kyblíku píšou na různé povrchy osb, beton .. atd. ale na obklad nepíšou. Jde o stěnu ve sprch. koutě, teď jsou tam staré retro kachle v lesku.
V technickych listech je napsano na save i nesave podklady, tim padem na obklad je vhodny.
Jsou tam tedy staré nebo retro? To jsou dvě navzájem se vylučující věci!
Jinak osobně bych se vytentočkoval na kontaktní můstek a jeden den natáhnul lepidlem-tenký film, a druhý či třetí den pak teprve začal s obkládáním. Jinak opravovoval jsem soklík na oecelových sloupech-původně právě mústek ,ale po roce to opadalo,oškrábal-očistil jsem a rovnou lepil lepidlem-drží doposud,je to už asi 5-6 let
Já jsem s úspěchem nalepil jednu vrstvu nového obkladu sanitárním silikonem.Po 6 hodinách to drží naprosto dokonale.Nanáším to na kachlík jako pecku třešně 5x5 bodů.Po zatvrdnutí zaspáruji klasickou spárovačkou do koupelny.
Kdybych použil klasický postup.tak bych starý obklad bruskou poškrábal a pak lepil klasicky.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.