Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak předělat na pokoj pro holky

Od: katy12* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,mě je 13 let a mam svůj vlastní dětskej pokoj.Mam tam videohry a to mi připadá klučičí.Jak si to mam zařídit ať je ten pokoj holčičí a jak přesvědčit tátu ať ty videohry odpojí,jelikož já to neumim.Pište mi na email.Díky za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

tak si tam namysli to, co baví právě Tebe. . .. A neřeš jestli si holka, to není podstatný. Někdo má rád, knížky, někdo potkany, někdo hady, někdo se rád mučí na posilovacích zařízeních. Co ja vim, co řešej holky v 13-ti . . . hudbu? tanec? malování? zpívání? hraní na hudební nástroje? . . . . . . některé hry na PC jsou zaměrené i třeba na toto. (znamenají tedy videohry jakože PC a a pod?)

pt®

Rozklikni a prohlížej, jsou to tipy, snad se ti bude něco líbit. PT /stařenka/

images.google.cz/...

katy12*
18.02.10 11:09

díky

lm®
hodnocení

1x

Vyloženě holčičí?

Že by vymalovat růžovou barvou?Bílý nábytek k tomu např,romantické obrázky na stěnách..Jaké máš záliby?Co nejraději děláš,když máš volno?Tatínek nemá čas to odpojit nebo to nechce odpojit?V prvním případě můžeš poprosit někoho jiného z rodiny,v druhém byc to probrala s tatínkem či mamkou.

Ještě k tomu nábyku - není nutné rovnou kupovat nový,hodně zvládneš pomocí samolepící tapety.

Nějaká inspirace zde ceskatelevize.cz/...

ceskatelevize.cz/...

ceskatelevize.cz/...

a tapety tapety-folie.cz/...

e-color.cz/...

styltex.cz/...

Ať se zadaří.Snad jsem ti pomohla Lenka

katy12*

Ano,holčičí.Záliby mam:Mam ráda Miley Cyrus,Ewu Farnou,Herce z HIGH SCHOOL MUSICAL a různé celebrity.Když mam volno,tak jsem ráda na počítači pokud mi to táta dovolí.Táta mi ty videohry nechce odpojit,protože si myslí že když nebudu moct jít na počítač tak že je budu chtít hrát a to neni pravda.

bacik*
hodnocení

0x

jak to že už nespíš? Už je dávno po večerníčku.

papene*

*ee*Já ten mail nevidím.*sok*

katy12*

Už nejsem malý dítě aby sem chodila spát povečerníčku a koukala se na večerníček.Koukam se na ordinaci,comeback a dva a půl chlapa.

jirbar*

Teda to tedy perfektně pracuješ na své kultůrní úrovni.

výtka
Upozornění od sys clayman 24. 02. 2010 15:07:29
není potřeba rýt... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]