Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Montáž závěsného WC

Od: berger® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

narazil jsem na něco,co jsem ještě neviděl. Překopávám WC,byl tam původně geberit. Starý rám s nádržkou zůstal,nic mu není,mísa má být nová. A domácí objednal toto. Problém je - ze zdi mám trubku z nádržky,zakončenou wrapovou vložkou. Zatím vždy jsem tu trubku zatlačil do mísy nějakých 7-8cm. Jenže u nové mísy je v tom otvoru nějaký plastový bazmeg,který rozstřikuje vodu. Ta wrapová vložka tam jde zasunout max dvaapůl centimetru,přitom sama má třiapůl... Moc se mi to nezdá,má to tak být? Bude to těsnit? Bohužel montážní návod k téhle míse se mi nedaří najít. Má s touto mísou někdo zkušenost? Anebo tam má být něco jiného,než ta wrapovka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
U nove misy plastovy bazmeg musi zustat. Kupte si dopojovaci sadu Geberit, jsou tam nova tesneni wrapovky a propojovaci trubky. S Geberitem misou ani podomitkovym kompletem problem nikdy nebyl, normalne bych povesil a dopojil. Maximalne potece, ale to nepredpokladam.
bergermobil
Dopojovací sada je nová. Jen mě zarazilo, že to tam je tak na mělko. OK, dík,budu doufat, že to bude tesnit.

hodnocení

Clas,tak nakonec dobrý. Plastový bazmeg pod tlakem popojel a wrapovka tam tím pádem vešla... Dík.*palec2*

Tak hlavne, ze se podarilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]