Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení v garsonce - zkušenosti

Od: lolo odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s bydlením v garsonkách sám uvažuji o koupi z hlediska financí, avšak z okolí jsem slyšel různá negativa o stísněnosti atd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sisin
hodnocení

4x

Určitě vybírat s lodžií.

Garsonka - je problém se spaním. Pokud není možný jakýs takýs předěl, tak musíte každý den po spaní lůžko/sedačku uklízet a večer rozestlávat. Mě by to nebavilo.

kadylo

Mne to také nebaví, proto to nedělám. Ani dámské návštěvy si nestěžují.

Mám GA 33 m2 - pro singla ideální. Lodžie mi nikdy nechyběla.

Počítej ale s rodinou, pro tu je GA nepřijatelná.

zrgh
Tak lodžie mi fakt nechybí, postel může být klidně trvale rozložená. Ono taky není garsonka jako garsonka, je rozdíl 25 m2 a 38 m2.
jendad
Znám rodinu co bydlí v garzonce. Dva dospělí a dvě děcka plus kocour. Jsou ještě rádi že se to zprivatizovalo. Není to dnes s bydlením žádný med. Ale holt dnes nemáme asi takovou produktivitu a konkurence je mizivá, tudíž nemůžem si vybírat.

id
hodnocení

2x

Kamarádka má príma garzonku s krytým balkonem, v pokoji má nejen sedačku, ale i válendu na spaní.

A s tím uklízením to není problém. Já denně stelu postele v ložnici i v RD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]