Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostatní procesní rozhodnutí - co to je?

Od: vosikac* odpovědí: 2 změna:

*jasne*Máme na Katastru nemovitostí podanou Dohodu o vypořádání podílového vlastnictví a dnes se ve výpisu o řízení objevil záznam o provedené operaci: Ostatní procesní rozhodnutí.

Co si mám pod tímto pojmem představit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

2x

To znamená, že Vám může být zaslána výzva k doplnění či opravě dokumentu, popřípadě jste něco zapomněli doložit.

Faktem je, že katastr(of)ální úřady si leckdy vykládají zákony pracoviště od pracoviště.

Pokud Vám v dohledně době nedojde nějaká výzva, tak zavolejte na příslušné katastrální pracoviště a poptejte se. Na katastrálnívh pracovištích většinou bývají úředníci ochotni:)

vosikac*
hodnocení

*jasne*Už to tam máme podruhé,poprvé nám řízení pozastavili.Ihned zítra budu volat.jen jsem chtěl vědět,je-li více variant,co to může znamenat.Nerad bych,aby to opět pozastavili a my čekali dalších 30 dní po podání.Ta byrokracie je v tomto státě vážně neskutečná*bum*

Jinak díky,jsem rád,že to nemusí znamenat jen opětovné vrácení dohod a opětovná mašinérie běhání co a jak.Snad budou chtít jen něco doplnit*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]