Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím Vás, jakou vybrat pánev místo hlinikové teflonky? Mám hliníkovou teflonovou pánev a už mne vytáčí to věčné drhnutí mastné, špinavé teflonky. (zvenku) Myslíte si, že by byla lepší pánev ocelová, co se týče údržby? vždyť kuchaři v restauraci vaří, smaží každý den a špinavé pánve nemají.
Kuchaři špinavé pánve nemají, protože vaří většinou na plynu a vše kolem ohoří a na mytí hrnců mají denně lidi. Když necháte špínu zatvrdnout půl roku, tak to potom musíte vzít spíš dláto a to je pak jedno, jestli máte hliník nebo nerez...aha, umýváte...takže teflon i zvenku nejlépe a elektriku na topení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.