Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obyč špachtle vs Japonská špachtle

Od: onasis odpovědí: 5 změna:
Dnes mi bylo v hobby marketu doporučeno pro tmelení menších direk a nerovností na zdi,před malovanim japonská špachtle místo té obyčejné(s dřevěnou rukojetí).Vceč spočívá její výhoda v práci s tmelem/stěrkou? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lepší manipulace při nanášení. Naopak pro škrábání nepoužitelná.

onasis
hodnocení

Ale vcem lepší?Asi vtom že je flexibilnější co?

Poskytuje větší cit. Aspoň mi to tak přišlo... Hele stojí dvacku, zkus a uvidíš ;)

hodnocení

0x

Jednou jsem je koupil a pouzil. Budou dobre tam, kde je maly manipulacni prostor. Klasicka nerezova spachtle je lepsi.

hodnocení

0x

Vidím to tak, že hobíci používají japonskou špachtli bez nároků na superkvalitu a profesionálové špachtli se zabroušenou hladkou hranou. Výsledek je o poznání lepší,neboť roztírání tmelu je pak i hladší.

Ty japonské pokud vím, nemají zabrušované hrany a nejobyčejnější varianta jsou plastové, které se hodí jen na hrubší práce

Obyč špachtle vs Japonská špachtle

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]