Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led pásek

Od: dzejnic odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám dotaz ohledně led pásku (jo, jsem asi total střevo, co se v tom nevyzná...)

Koupila jsem si led pásek s příslušenstvím 5m. Instalaci jsem zvládla. Protože sem potřebovala asi metr a půl, tak sem odstřihla, zapojila a vše fachčí. Takže super.

No zbyly mi ty 3,5m led pásky a co s nima teď? Koukala jsem na všechna možná videa atd. ale jsem z toho jelen. Nemám pájku, tak nic nenapájím. → jde ty 3,5 nějak využít? Jakože dokoupím zdroj např? Ale pomocí čeho do toho ten pásek nacpu? Nějaký konektor? Jinak pásem takový asi obyč z Kauflandu, teď někdy ho tam měli minulý týden. RGB 5m, 12V.

Díky za rady - pokud se někdo najde a napíše mi: tohle, tohle a tohle k tomu budeš potřebovat, tak to kup a zapoj :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Darovat nebo vyhodit

hodnocení

0x

Ku RGB pasiku potrebujete driver, taku jednu krabicku aj s dialkovym ovladacom ste zrejme mali v baleni. Potom este 12V jednosmerny zdroj, odhadom tak do 2A. Vsetko ma Cinan na Ali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]