Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám dotaz ohledně led pásku (jo, jsem asi total střevo, co se v tom nevyzná...)
Koupila jsem si led pásek s příslušenstvím 5m. Instalaci jsem zvládla. Protože sem potřebovala asi metr a půl, tak sem odstřihla, zapojila a vše fachčí. Takže super.
No zbyly mi ty 3,5m led pásky a co s nima teď? Koukala jsem na všechna možná videa atd. ale jsem z toho jelen. Nemám pájku, tak nic nenapájím. → jde ty 3,5 nějak využít? Jakože dokoupím zdroj např? Ale pomocí čeho do toho ten pásek nacpu? Nějaký konektor? Jinak pásem takový asi obyč z Kauflandu, teď někdy ho tam měli minulý týden. RGB 5m, 12V.
Díky za rady - pokud se někdo najde a napíše mi: tohle, tohle a tohle k tomu budeš potřebovat, tak to kup a zapoj )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.