Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr stolu pro herní PC sestavu

Od: michla odpovědí: 3 změna:
Ahoj, dokážete poradit vhodný stůl pro herní PC sestavu, co používáte, s čím máte dobré zkušenosti?
Mám dva monitory 27", big tower na zemi (chtěl bych ho na stole), repráky Logitech Z407, klávesnici, myš. Současný už je pro mě dost malý, klávesnice musí úplně do pryč, když si tam položím pracovní NTB.
Potřeboval bych nějakou inspiraci, klidně se i pochlubte, jak to máte zařízené, odkaz, co jste koupili za stůl. Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Synovo království, bazoš za 1000,-. Vlevo dole tiskárna, šuplík na klávesnici vyhodil.
Výběr stolu pro herní PC sestavu
michla
hodnocení

Zdravím, synek má moc pěkně zařízené, ale nevešel bych se :)

hodnocení

0x

Mám už stůl pro pc několik roků. Koupil jsem si jakože velký co prodávali (už nevím kde), doma jsem si ho poskládal a k němu jsem si dokoupil polici, s kterou jsem si pc stůl prodloužil (do zadu) a ted mi to naprosto vyhovuje..velká plocha, vše se mi tam vejde..monitor je zavěšený na zdi, nezavazí mi na stole a nemám ho nalepený hned na očích-27"..tam mám dané repro se subf. a pc skříň.

Předtím jsem větší stůl nesehnal. No možná na zakázku šel udělat, ale stálo by to ranec. Jak je to ted se stoly nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]