Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RegoSalus091FLTX+ bez baterií, proč Vaillant topí?

Od: liburena odpovědí: 1 změna:

Mám dálkově ovládané rego, kde jsem měl nastavené rytmy spouštění topení.

Z Rega jsem vyndal 2 AA baterie, aby už neposílal signál do anténky- je teplo. Přesto se ale topení spouští. Na krabičce s anténkou v zásuvce(kde je i zastrčená zástrčka ke kotli) mám vypínač dole/ OFF .

Zap. nahoru manuálně zapíná topení .

Zkrátka potřebuji vypnout funkci rega

Díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vytáhněte krabičku s anténkou ze zásuvky a dejte výsledek...jinak návod

doplněno 05.03.21 20:08:

Manuál ke stažení, odkaz trochu malým písmem...

doplněno 05.03.21 20:15:

Z návodu

5. Relé je stále sepnuto (i v případě, že je přijímač vytažený ze zásuvky): – zkontrolujte správnou polohu přepínače na přijímači – spínač nastavený na 0 – relé spíná v závislosti na signálu vysílače – spínač nastavený na I – relé je neustále sepnuto (ruční režim)

Pokud dojde k blokaci signálu např. silným elektromagnetickým pulsem nebo vybitím baterií v termostatu (vysílači) a přijímač neobdrží signál vyp/zap déle jak po 7 cyklech, dojde k vypnutí otopného zařízení, aby nedošlo k jeho přehřátí. Po odstranění bloku signálu přístroj přejde opět do původního naprogramovaného režimu. Výjimkou je případ výměny baterií, po kterém je potřeba přístroj znovu naprogramovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]