Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevirani garaze

Od: duschan odpovědí: 6 změna:
Zdravim vsechny, dnes se mi stalo, ze prestalo fungovat otevirani vrat pomoci dalkoveho ovladace. Zkousel jsem svuj i manzelky. Tlacitky na motoru vse funguje. Dokonce, kdyz zkousim ten ovldac znovu pridat jako novy, tak se to tvari, ze to funguje. Ale kdyz chci otevrit, tak ani tuk. Jde o stary system po puvodnim majiteli, viz. foto. Neznam ani nazev:-/
Tim, ze jsem zkousel oba ovladace, tak dle me odpada problem s baterii a tim, ze se to tvari, ze lze ovladac “pridat”, tak i ovldace komunikuji s ovldacim panelem. Mohl by nekdo poradit, co by a tim mohlo byt? Diky.

Otevirani garaze

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jako první vyměnit baterii. Když to nepomůže tak sundat kryt motoru, pod ním bude určitě štitek kde najdete výrobce a hhledat na internetu. Pokud funguje přes tlačítka na motoru tak musí být chyba v komunikaci mezi ovladačem a motorem.

hodnocení

0x

Nemáte tam foto závoru? Občas se mi stane, že musím vypnout zapnout přívod napětí, taky sundat kryt fotobuňky a vyčistit pavoučka.

doplněno 05.03.21 19:28:

Pak musí nastoupit měření a hledat, co je příčina. Nechat bez proudu půl dne? Zkusil jste to?

duschan
hodnocení

Fotozavoru nemam. Odpojil jsem i profouknul a bohuzel stale nic:-/.

hodnocení

0x

Vyměňte baterii

hodnocení

0x

Není to pohon ERTE?

trubkovemotory.cz/...

hodnocení

0x

Pokud tazatel ještě někdy přijde sem, zkuste volat tohoto pána.

Kdysi mne po telefonu radil, jak vyřešit problém s pohonem.

420730156220

aaadodavatel.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]