Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším lepení polystyrenu na hurdisky z důvodu nechci nahazovat strop nalepení 1cm polystyrenu abych dorovnal s profilem I. Poté celé natáhnout do perlinky. polystyren byl lepen 40% plochy po celém obvodě, polystren jsem nektvil z důvodu vrtání do hurdisek je nežádoucí. jako celek to drží ale jsou místa kde jsou hluché místa (není nalepeno) jako řešení nejspíš místa vyříznout a opět přelepit. Jelikož je to 1 cm polystren tak se snadno promáčne a tam je přesně vidět kde není nalepeno, kdyby byl polystren 10 cm tak nic nepoznám nedokážů promáčknout :D.
prosím za komenty děkuji
A ty řešíš něco co už máš hotové?
Lepit tam polystyren pouze částečně (na 40% plochy) znamená současné problémy.
Asi bych vzal montážní pěnu, propíchl polystyren špičkou a fouknul tam pěnu. Pak bych ještě musel nějak ten polystyren dotlačit a podepřít, než pěna zabere.
na lepení polystyrenu jsou fasádní lepidla, lepší je lepidlo s vlákny které se používá k lepeni zateplovacách desek z minerální vlny, napříkald z hornbachu
lepit na buchru nedoporučuji, osobne bych nerovnosti srovnal lepidlem a použil slabší izolační desky multipor..lehkou maltu multipor a vrstvu perlinky, když se to dobře srovná není nutná další vrstva omítky
Několik let jsem se zabýval lepením dekoračních čtverců na různé stropy.Používal jsem nejraději silikon v tubě,Nejlépe acetátový.Nanášel jsem 5x5 dávek jako pecky meruňky.přitlačil na strop a hotovo.Drží i po 20 letech.Nehledě na to,že pak už nebyla nutnost dělat štuk.Strop je ze vzhledového hlediska perfektní,a dá se i po 10 letech vymalovat jako štukový.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.