Nejste přihlášen/a.
Mrazovzdorný neznamená, že lze zpracovávat v zimě. Znamená, že výsledná struktura po vytvrzení nejímá vlhkost.
Je lepší si aspoň stručně seznámit s problémem. Žádná norma neříká betonovat pod nula stupňů, jen jak se pokusit vyhnout problémům. ebeton.cz/...
Příčinou je, že lepeno v pozdní roční dobu. Zbytková vody vykonala své, mirokrystaly ledu roztrhaly vše kolem sebe. Fyzikální zákony stále platí.
Udržuji svůj domek a obdobné práce končím v srpnu. Nejde mi o prodělek (převrácená logika - zisk za každou cenu u podnikatelů, kteří lepí chudákům budoucím majitelům obklady v lednu a únoru a ti na vlastní náklady po pár letech vše provádí znovu za své
).
Regine hoooodně se mýlíte. Zatím jsem se vždy setkal s tím, že se do země koplo koncem, srpna a bydlet každý chtě do vánoc! Takže nikoliv zisk podnikatelů za každou cenu,ale spíše hloupost inverstora, který nedbá na doporučení odborníka!Samozřejmě, jsou i tací co píšete.Jednoho takového znám a lituji ,že jsem u něj pracoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.