Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat EURO 91-F mění nastavené teploty

Od: krakonos* odpovědí: 3 změna:

Ahoj.Má někdo skušenost s termostatem EURO 91-F?Bez mého zásahu se mění nastavené teploty.Reset nepomáhá,pomůže výměna baterií,to jsem loni nedělal.Díky za reakce.

doplněno 02.03.21 10:35:

Když nastavím konfortní teplotu 22,tak se to po chvilce změní na 15 st.Když bude nutný,koupín nový,ale vyberu jiný výrobek.Ale dnes,v topné sezoně,ten termostat je každý den používaný a bez jeho správné funkce je to nepříjemný.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

1x

Zkuste si ještě jednou krok za krokem přečíst návod k obsluze. Tento termostat má šest pevně nastavených programů a tři pro vlastní program. Je to trochu komplikované, ale po nastavení už to musí jet samo.

citace: když všechny pokusy selžou, je dobré si přečíst návod (RTFM

hodnocení

0x

Které teploty se mění?

Jako že se změní nastavená teplota v programu z 22°C na 20°C?

Nebo se mění reálná teplota v místnosti?

Výměnou baterie nic neskazíte..

Pokud to nepomůže, koupíte nový (stojí pár stokorun).

krakonos*
hodnocení

Mám na něm 8 programů s přednastavením a dalších 8 nastavitelných individuálně.Tak jsem včera vyměnil baterie,hned po výměně stejná závada,ale dnes ráno po opětovném nastavení funguje normálně.Snad to vydrží.Díky všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]