Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka, po 14 dnech už nemyje dobře a nesuší!

Od: michalll* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Máme doma cca 14dní novou myčku, zkraje to byla paráda, nádobí dobře umyla a vysušila, stačilo pak otevřit, počkat až nádobí schládne o schovat...

Nyní alepo dokončení mytí na nádobí zůstává pěna, nádobí je nadále mokré, nemáte s tímto nějakou zkušenost, jak tohle zamezit? Je to naše první myčka, tak nevím co očekávat, ale zkraje to bylo nesrovnatelné...

Myčka je to Bosh, cena okolo 20tis, používáme tablety 3v1, máme tam sůl, leštidlo i voňavku...

Děkuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

2x

podivejte zda mate na mycce nastaveny pouzivani tablet 3v1 nebo zda mate nastaveno ze davate prasek a lestidlo zvlast. my jsme meli tento problem a pan od servisu se na to prisel podivat a stacilo proste nastavit mycku na pouzivani 3v1 tablet a ejhle vysledek je perfektni. totiz mycka pak funguje zcela jinak protoze vi ze pouzivate tablety. my tam meli nastaveno ze davame vsechno zvlast a pritom jsme pouzivali tablety a proto vysledek nebyl dobry. mame sice jinou znacku ale urcite toto bude podobne. urcite mate display na kterem by melo svitit jaky prostredek pouzivate. nam ted na display sviti ikonka 3v1 ..

michalll*
hodnocení

Díky zítra vyzkouším

martini*
hodnocení

2x

Taky si myslím, že v tom bude problém - v nastavení na tablety. Sama používám jen prášek, tak přesně nevím, ale není jedna ta složka tablet už leštidlo? Mám pocit, že pokud tyto tablety používáte, už by se tam nemělo extra leštidlo dávat, pak to hodně pění. Používání tablet prý není vhodné pokud máte tvrdou vodu.

sebod*
hodnocení

2x

nemáte v myčce ucpaný odpad?

doplněno 17.02.10 09:01:

Myslím si, že tabletami to nebude. To by se tato vada projevila dříve. Vezměte si na pomoc návod k myčce. Tam máte uvedeny různé problemy s myčkou a jejich případné odstranění. Když to nepomůže, tak tam máte jistě uvedený mobil na servis. Dokáží pomoc i na dálku.

hodnocení

2x

Všichni už vám velmi dobře odpověděli.;) Já bych jen dodala svoji zkušenost. Mám sice leštidlo, ale někdo tady už před nějakou dobou, psal, že místo leštidla dává ocet. Začala jsem ho dávat také a je to lepší. I myčce se to více líbí, je zevnitř lesklejší.

fany08*
hodnocení

0x

Tipla bych to na poruchu, nám se jednou stalo něco podobného, přestala sušit, oprava naštěstí stála jen 300 Kč. Vy jí máte ještě v záruce, tak můžete být v klidu;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]