Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo vakuovačku,jakou? a kde kupujete folie?

Od: ola® odpovědí: 4 změna:

Prosím, máte někdo vakuovačku na zavakuování potravin, naloženého masa atd... a kde kupujete folie? máte i někaký odkaz třeba na Aliexpressu, vyjde to levcněji? A používáte i širší fólie, než 20cm?,

doplněno 01.03.21 14:22:

Nechci vakuovat potraviny ve sklenicích, ale chci vakuovat naložené maso, které chci potom v té folii vařit ve vodě pomalým varem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x

Mám tu nejobyčenější z Kaufu nebo Lídlu, už nevím, víc jak 10 let, Běžně jí používám na uschování potravin do mrazáku a folii nekupuji, je velmi drahá. Kupuji různé velikosti sáčků ( a barevnosti) do mrazáku. Vakuovačka s těmito sáčky nemá problém.

Je otázka jestli nemáte zájem vakuovat potraviny v nádobách? To ta moje neumí.

ola®
hodnocení

Prosím jaké ty sáčky kupujete? Chci zavakuovat naložené maso do folie, nebo do sáčku a pak to po uležení přímo v tom obalu vařit ve vodě pomalým varem. Tak by mne zajímalo, jaké sáčky by byly na to vhodné? Prosím o značku, nebo fotku, děkuji.

jirik50*
hodnocení

0x

máme vacsy system asi 20 let a použili jsme je párkrát, když je mrazák, přijde mi to zbytečné, a moc tomu nevěřím, i když je to asi od zepteru

hodnocení

0x
Zdravím. My máme VacSy od Zepteru, už přes patnáct let. Funguje skvěle. Folie se objednávají na netu - jsou i na Ali a většina funkčních. Nebo používáme normální sáčky. Nejvíce ale používáme válcování jídla v dozach. Jo a ještě máme takovou podélnou starší, ta vaxuje jen folie, mamka používá takové silnější mikrotenové sáčky- mají více něž dvacet centimetru. Samotná vaxovačka měří něco kolem třiceti centimetrů. Též to je jedna z obyčejnějších.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]