Nejste přihlášen/a.
Prosím, máte někdo vakuovačku na zavakuování potravin, naloženého masa atd... a kde kupujete folie? máte i někaký odkaz třeba na Aliexpressu, vyjde to levcněji? A používáte i širší fólie, než 20cm?,
Nechci vakuovat potraviny ve sklenicích, ale chci vakuovat naložené maso, které chci potom v té folii vařit ve vodě pomalým varem.
Mám tu nejobyčenější z Kaufu nebo Lídlu, už nevím, víc jak 10 let, Běžně jí používám na uschování potravin do mrazáku a folii nekupuji, je velmi drahá. Kupuji různé velikosti sáčků ( a barevnosti) do mrazáku. Vakuovačka s těmito sáčky nemá problém.
Je otázka jestli nemáte zájem vakuovat potraviny v nádobách? To ta moje neumí.
Prosím jaké ty sáčky kupujete? Chci zavakuovat naložené maso do folie, nebo do sáčku a pak to po uležení přímo v tom obalu vařit ve vodě pomalým varem. Tak by mne zajímalo, jaké sáčky by byly na to vhodné? Prosím o značku, nebo fotku, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.