Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úbytek programu v TV--proč?

Od: retrd odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, proč z ničeho nic máme méně programu v TV..Nic jsme neštelovali prostě nejsou..ani když jsme znovu ladili.

:)

díky za tip

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No a co kdybyste tak napsali, jaky mate příjem, zda pozemní digital, skylink nebo kabelovou?
Přijímali jste programy zdarma nebo jste si platili balíček programů a třeba zapomněli zaplatit?
Které programy přestaly hrát?
Jak máme poradit, když nejste schopni napsat nic bližšího? V obýváku s Vámi nesedíme.
doplněno 26.02.21 20:40: Ježíši...
"...jaký signál jsme chytali netuším.."
Bydlíte v domku? Máte na střeše parabolu? Bydlíte v paneláku? Jsou na střeše nějaké antény? Máte u televize nebo někde na kabelu krabičku? Je na ní něco napsáno?
Atd.
retrd
hodnocení

No jo..pár indícií bych mohl přidat...takže

1/ žádné předplacené služby...prostě ..zdarma

2/ např sport5 ..už nejde.

...jaký signál jsme chytali netuším..

vím že s tím nic neudělám...jen by mě zajímalo zdali je to možné...

Možný je, že se v nějakým muxu přestal vysílat daný program. Ovšem, stále jsi nic nepověděl.

Jaký vysílač, jaká anténa a tak podobně.

retrd
hodnocení

no jo..já vím..moc toho není...Ještě už nechytáme, : Nova Action, Šlágr

...bydlíme v domku..

anténa má zesilovač.

zvláštní je to...že:

na jednu anténu jedou dvě stejné televize. Na jedné bylo o polovinu více programu než na druhé\u té přišlo snížení asi už před rokem\...Dnes už se to vyrovnalo...

..televize nemají krabičku...přijímají už ten novější signal..

...žádná parabola... ..ale rybička

No, nový signál je podstatně náchylnější na kvalitu. Když není vše tak jak má být, dostavují se problémy.

V drtivý většině případů není zesilovač vůbec potřeba. V Krkonoších chytám Prahu, rozbočovač na šest televizí a bez zesilovače. Já bych zesilovač vyhodil a pokud jsou kabely starší, natahal je všechny nový a dal i novej rozbočovač. Vše na F konektory, i u televize.

hodnocení

0x

Z ničeho nic se mi rozbila křišťálová koule a mám ji v opravě.

To je to samý, jako bys napsal, přestalo z ničeho nic jet auto. Co s tím?

111®

já to vím, je to rozbitý...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]