Nejste přihlášen/a.
Často si dělám vanilkový pudink a chutnaj mě v tom nakrájené sušenky. Jenže při jejich dělení nožem strašně drobí.
Mini-cirkulárčička by tento problém efektivně řešila, nějaké názory?
Všichni co se tu pozastavujete nad použitím pily...víte jak se vlastně oplatky na obrázku a jiné podobné vyrábějí? udělá se jedna velká, která se následně řeže na konečný produkt a pozor opravdu na pile. Ono sice odpad z pily bude ale bude jemný a snáze se zamete, ve výrobě putuje do náplně...z nože pokud navíc někdo krájí tlakem, tak je hromada drobků které jsou k ničemu a eřz není čistý. Za mě asibych to zkusil nožem napečiovo a řezat jako pilkou tj. netlačit.
Nevyřešila - drobky budou létat kolem. Zkuste pilkový nůž.
Tak si ji udělejte sám jaksetodela.cz/...
Taková právě že ne, musí to mít stoleček a pevné vedení řezu, nelze to jen tak držet v ruce, to by mi šůšu vymetlo z ruky ..
Tak potom Proxxon 230 no cena není malá ale zas to má stoleček
http://www.conrad.cz/p/proxxon-micromot-ks-230-stolni-kotoucova-minipila-58-mm-85-w-230-v-823004
nebo levnější Čína
Výhoda je, že při řezání jakoukoliv pilou, lupénkovou počínaje a nějakým katrem houpačkou konče nevzniká žádný odpad. Vše řeže naprosto bez odpadu. Cirkulku na sušenky, to myslíš opravdu vážně?
Odkud máte tu fotku? Z Megamotoru? Přímo tam ji asi prodávají. Já bych asi koupil toho dremla,co nabídl Juraja a vyrobil bych si to.
Hm,já tam čtu "PRODEJ KOTOUČOVÉ PILY JE POUZE PŘES E-SHOP - viz. níže v tabulce vložením do košíku."Do košíku vložit jde,ale potom už to chce registraci,takže dál nejdu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.