Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se někde koupit cirkulárčička na sušenky?

Od: pansvacinka® odpovědí: 27 změna:

Často si dělám vanilkový pudink a chutnaj mě v tom nakrájené sušenky. Jenže při jejich dělení nožem strašně drobí.

Mini-cirkulárčička by tento problém efektivně řešila, nějaké názory?

Dá se někde koupit cirkulárčička na sušenky?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Lupénková pilka nadělá mnohem měně nepořádku, než kotoučová...

Případně DREMEL...o TISÍC měně a akorát do kuchyně...tito výrobci dodávají kvalitní přístroje, mám třeba tento hořák od DREMEL-u, tuto vrtačku od PROXXON-u ...

hodnocení

3x

Našel jsem něco super! Vhodné pro děti od tří let! :-D mall.cz/...

Dá se někde koupit cirkulárčička na sušenky? #2

a pudingem to zároveň maluje stěny!

jabraka*
hodnocení

2x

Nevím jak kdo,já kupuji už řezané v čokoládě řezy.Jenom rozbalím a ke kávičce konzumuji

JABRAKA

To jste ale nezažil tu slast nařezat si to ještě lupénkovou pilkou *smich**ua*

liska5
hodnocení

2x

*mir*Na oplatky se dá jít úspěšně s tímto švýcarským nožem:

VICTORINOX, nůž na rajčata oblý, 11cm, asi za 120,-.

Krájím s ním na půlky ty oplatkové kuličky obalené v kokosu Raffaello, a nepraskají !

Tento nůž je výborný na pečivo. U snídaně vlastně na všechno.

sisin
hodnocení

2x

A proč nevložíte sišenky do pytlíky a nerozlámete je v něm? Všechny drobky zůstanou v sáčku a nalámané kousky můžete dát do mističky a zalít pudingem. Prkénko, nůž ušetříte.

hodnocení

2x

Všichni co se tu pozastavujete nad použitím pily...víte jak se vlastně oplatky na obrázku a jiné podobné vyrábějí? udělá se jedna velká, která se následně řeže na konečný produkt a pozor opravdu na pile. Ono sice odpad z pily bude ale bude jemný a snáze se zamete, ve výrobě putuje do náplně...z nože pokud navíc někdo krájí tlakem, tak je hromada drobků které jsou k ničemu a eřz není čistý. Za mě asibych to zkusil nožem napečiovo a řezat jako pilkou tj. netlačit.

Tady nejde o to, jak to dělají ve fabrice. Tady jde o to, že to chce řezat pilou, neb nůž mu to drobí a má z toho bordel. A nějak si neuvědomuje, že při řezání bude bordelu stokrát tolik.

hodnocení

1x

Nevyřešila - drobky budou létat kolem. Zkuste pilkový nůž.

doplněno 25.02.21 17:48:

Tak si ji udělejte sám *smich* jaksetodela.cz/...

hodnocení

A - aha .. *zmateny*

hodnocení

1x

Jak jednoduché*smich*

Tohle

aliexpress.com/...

a k ní toto

aliexpress.com/...

hodnocení

Taková právě že ne, musí to mít stoleček a pevné vedení řezu, nelze to jen tak držet v ruce, to by mi šůšu vymetlo z ruky ..

hodnocení

1x

Výhoda je, že při řezání jakoukoliv pilou, lupénkovou počínaje a nějakým katrem houpačkou konče nevzniká žádný odpad. Vše řeže naprosto bez odpadu. Cirkulku na sušenky, to myslíš opravdu vážně? *zed**zed*

hodnocení

mini-cirkulku *stop*

Na řezání sušenek...*smich*

Vadí ti, že při řezání nožem to drobí. Myslíš si, že cirkulárka nedrobí? Proti noži podstatně víc. Prostě tenhle nápad je úplně, ale úplně mimo.

Zkus to rozchlastat.

25.02.21 23:31

*kafe*

hodnocení

0x

Odkud máte tu fotku? Z Megamotoru? Přímo tam ji asi prodávají. Já bych asi koupil toho dremla,co nabídl Juraja a vyrobil bych si to.

doplněno 25.02.21 18:22:

Hm,já tam čtu "PRODEJ KOTOUČOVÉ PILY JE POUZE PŘES E-SHOP - viz. níže v tabulce vložením do košíku."Do košíku vložit jde,ale potom už to chce registraci,takže dál nejdu...*nevi*

hodnocení

No nebo tak. V megamotoru není dostupná. *co*

hodnocení

0x

Sušenky, nebo oplatky? Píšetě sušenky a na obrázek dáte oplatky.

hodnocení

sušenky, možná i čokoládičky ..

slon
hodnocení

0x

*zed**zed**zed*

Abych taky poradil : řezy

hodnocení

0x

Ono by Vám, podle mě, stačilo použít dobře naostřený nůž a tvarově správný... Třeba takový ten velký kolébkový, nevím jak se jmenuje, nejsem kuchař. :) Cirkulárčičkou si akorát naděláte pořádný bordel. :)

hodnocení

0x

No a proč máte na obrázku oplatky a ne sušenky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]