Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítidlo pro pěstování květin

Od: jitule* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, zjistila jsem, že existují lampy na podporu růstu rostlin v interiéru. Jelikož máme část bytu s okny na sever, tak mě napadlo, že bych si jednu takovou pořídila. Máte někdo nějakou zkušenost?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odporucam prejednat s odbornikmi z Vietnamu, su to majstri pestovania pod umelym svetlom.

janka29
hodnocení

0x

Jedno takové jsem si pořídila min. rok a je to super. V obývacím pokoji máme málo světla a květinám se mi tam moc nedaří i když je ráda pěstuji, takže jsem se informovala a nakonec si koupila úžasnou lampičku, která vypadá krásně a ještě dodává mým oblíbeným kytičkám dostatek světla. Je to tato:

obchodsvitidla.cz/...

Mají také závěsnou variantu a stojací lampu.

re4zon
Hezky pokus o reklamu.
asd1

Spíš si dobře naběhla, vzhledem k tomu že se sem daj přihodit odkazy na lepší krámy *smich* Ale reklama fakt úúúúplně nenápadná a vůůůůbec nejde poznat že to psal stejnej člověk i když si pohlídal z jinýho počítače *smich*

Alík proč Polskej?

On není Polskej, jen v polštině, bohužel amerikánsky neumím a jako byvatel Severomoravského pohraničí, tak nějak polštině rozumím;)

A zapomínám ho přehodit když dávám odkazy.

hodnocení

0x

V terarijních potřebách se prodávají UV-žárovky

Co má UV žárovka společnného s pěstováním rostlin?

Pokud se s nima přisvicuje terarijním zvířatům,budou vhodné i pro rostliny

Nebudou, na pěstování rostlin se používají jiná světelná spektra.

hodnocení

0x

Co třeba toto...nebo toto? Zaručeně funguje...rostliny vám krásně porostou...až do sklizně. Mohu jen doporučit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]