Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava cerpadla Gardena 6000/5 automatic

Od: ladik123* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,chci se zeptat jestli nemate někdo zkušenosti s čerpadlem Gardena 6000/5 automatic.Mám problém že se mi vypíná při napouštěni záchodu,pračky a myčky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ladik123.

všiml jsem si, že Váš dotaz je již dost dlouho bez odpovědi.

Domnívám se, že je to proto, že jde o konkrétní problém, který by bylo potřeba řešit pouze po bližším seznámení s těžkostmi, které se u čerpadla projevují.

Myslím si ale, že nejlepší by bylo ... o radu se obrátit přímo na značkový servis, protože podle mého názoru jde patrně pouze o vhodné seřízení, které je nyní pro napouštění většího množství vody najednou ( pro WC, pračku a myčku ) prostě nedostatečné.

To je ale pouze můj laický názor. Nejlépe by mohli skutečně poradit ( ... a třeba i přes mail ) nějací "fachmani"ze značkové poradny, ... popř. přímo ze servisu. Určitě takové služby nabízejí, protože dnes už je to běžný standard.

Nemuselo by být zbytečné kontaktovat také toho prodejce, u kterého jste čerpadlo kupoval ... a pokud by bylo čerpadlo ještě v záruce, pak není co řešit. Ale chce to mít potřebné doklady o zakoupení - ne starší 2 let ( pokud ovšem prodejce - o své vůli - nedává záruku i delší než 2 roky ).

No a pokud čerpadlo již v záruce není, pak zkuste kontaktovat - třeba:

gardena.com/...

nebo forum na následující stránce dole, či přímo kontakty na poradce ( roletka na stránce vlevo ):

obchod.remont-cerpadla.cz/...

Myslím si ale, že by nemuselo být špatné ještě znovu důkladněji posoudit, zda po tom čerpadle nechcete příliš moc, ... přesněji jestli je výkon toho čerpadla dostačující pro napouštění více míst najednou. K tomuto vyhodnocení by mohla pomoci třeba tato stránka:

lacinazahrada.cz/...

Hodně dalších potřebných informací ale můžete získat také z odkazů na články při vložení Vašeho dotazu do vyhledávače ( např. GOOGLE, či i jiného ), které Vám vyskočí při zadání - přímo textu Vašeho dotazu:

ladik123*
hodnocení

Děkuji za odpověď ve fóru jsem našel co jsem hledal díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]