Dobrý den, do bytu nám začalo zátekat přes terasu. Postupně od plísně chytla zeď a od zdi skříň a postel .. nyní už je terasa zaizolovana, ale bohužel plísně se nejsem schopný zbavit .. větrám, na zeď používám vysoušeč .. Zeď, spodek postele i skříň jsem pořádně vydrhl savem na plísně .. bohužel stále se nejsem schopný zbavit zápachu a plísně samotné.. je nějaký vhodný nátěr, který plísně nadobro zlikviduje? Děkuji moc za odpověď .už jsem zoufalí
My takhle koupili dům. Prodej včetně nábytku. Při prohlídkách vyvětráno, bylo i čerstvě vymalováno. Po koupi a zavřených oknech zápach plísně. Ze všeho co mělo látkový potah byla cítit plíseň. Zkoušeli jsme kde co, bez úspěchu. Nakonec se všechno vyhodilo
Remal sanal. Je to na zdivo, ale uspesne jsem to pouzil na drevotrisku. Jen hodne zredit dle navodu a po nejake dobe omyt vodou. A nabytek pak neolizovat, je to brutalni chemie. Na detskou postylku bych to nedal, na skrin klidne.
Dobre zkusenosti mam s generatorem ozonu. Nechate ho hodinu pusteny v mistnosti s nabytkem, potom vyvetrate a plisen z nabytku setrete octovou vodou, profiozon.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.