Nejste přihlášen/a.
Na poslední chvíli jsem sehnal jantarový náhrdelník. Bohužel, prodej je zakázán a pošta by nepřišla včas. Moje blbost.
Koupil jsem přes bazoš. Přijel 50km, ve dveřích s rouškou, tj bez brýlí koupil a doma pak skoro brečel. Za ty peníze jsem koupil jeden plastový šmejd a dva sice orig.jantar, ale děsně smrdí kouřem.
Vůbec mne nenapadlo, že to může smrdět. Venku jsem to necítil, v autě bylo v sáčku. Až doma po rozbalení ten smrad...
Myslíte si, že to půjde nějak odstranit? Ocet, soda?
Koupil jsem přes bazoš. Přijel 50km, ve dveřích s rouškou, tj bez brýlí koupil a doma pak skoro brečel. Za ty peníze jsem koupil jeden plastový šmejd a dva sice orig.jantar, ale děsně smrdí kouřem.
Vůbec mne nenapadlo, že to může smrdět. Venku jsem to necítil, v autě bylo v sáčku. Až doma po rozbalení ten smrad...
Myslíte si, že to půjde nějak odstranit? Ocet, soda?
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kepler*
2x
Soda ne, ale ocet na zápach zabírá. Klidně celé ponořit měkkým kartáčkem očistit a nakonec opláchnout.
jm
Díky, vypadá to nadějně. Ještě se bojím že ten ocet může narušit vlákno. Jeden náhrdelník je na silonu, druhý na nějaké niti. Můžu to tam v octu nechat déle? Třeba do rána?
kepler*
Narušit by to nic nemělo, ale nechávat to působit dlouho je zbytečné. Stačí max. 30 minut. Po opláchnutí vysušit. Pokud by to ještě smrdělo, tak opakovat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]