Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mufiny - pečící papír

Od: mori® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím je tu někdo kdo doma peče mufiny v košíčcích z pečicího papíru? Mám formu na mufiny a silikonové košíčky, tam se mi vždy mufiny povedly. Tentokrát jsem jich potřebovala napéct mnohem víc a tak jsem koupila papírové košíčky a upekla 3 formy za sebou. Bohužel, těsto se k těm košíčkům přilepilo a mufiny jsou špatně vyndat. Po vyndání dost těsta zůstane přilepené k tomu papíru. Co jsem udělala špatně? Pečící papír používám stále a nikdy se mi k němu těsto nepřilepilo.

Mufiny - pečící papír

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím.
Papír sice není na pečení, ale zkusila bych ho namazat máslem.
To by mělo fungovat :)

hodnocení

1x

Taky se mi to jednou stalo. Tento papír totiž není na pečení. Naučila jsem se dělat mufiny v obalech od paštiky - takové ty kulaté. Sice to tvalo delší dobu, než jsem jich měla dostatek, ale teď dělám mufiny jen v nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]