Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějak využít papírové kryty na vajíčka

Od: gorro® odpovědí: 11 změna:

Zdravim,dají se nějak využít tyto papírové obaly? Moc prosím o typy jestli vůbec to má nějaké využití kromě spálit v kamnech.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zrovna o víkendu jsem jich 5 kousků donesl kámošovi, aby si na ně dával boty. Páč pod botou zůstane mokro, tkaničky nasáknou a ráno si nazouváte botu z vody. Takto plato vsákne, pak vyschne a pak a pak... pak ho pokapu naftou a je z něj PEPO do kamen.

ukulele*
hodnocení

2x

viděl jsem ty čtvercové velké obaly nalepené na stěnách v hudebních zkušebnách, asi kvůli zvukové izolaci, také se dají dát někomu, kdo má slepice a občas má přebytek vajec na prodej, ty pytlíky od mouky jsou děsně nepraktický, ale jako malej jsem v nich vajíčka roznášel po vesnici...také se dají rozmočit ve vodě a dělat z nich brikety na topení, nebo z té papírové kaše modelovat sochy, nebo různé plastiky, tento materíál má strašně moc způsobů využití, stačí jen chtít a mít zájem a trošku fantazii ...

hodnocení

2x

Když chodily moje děti do školky, vyráběly z toho různé dekorace na velikonoce.Všelijak to barvily, stříhaly, jako podstavečky pod kraslice. nějaké slepičky aj z toho dělaly, už je to dlouho.Za dejte do vyhledávače na netu, a určítě něco vyjede...Možná by se to dalo použít do nějaké boudy, nebo chatky jako zateplení na stěny, ale to by jich muselo být!

hodnocení

0x

Třeba v dílničce na podložky a šroubky... *slunce*

hodnocení

0x

Možná tak na chov cvrčků :)

hodnocení

0x

Ukulele Gorro asi myslel ty přiklápěcí vaničky a ne plata...

raadek*
Je to kvalitni recyklovany papir, takze dat do sberny a znovu recyklovat. R.

kytka*
hodnocení

0x

Také jsem je použila jako sadbovače, místo jiftů, když si pěstuji sazeničky.

hodnocení

je fakt že puvodně jsem myslel ty překlápěcí obaly ale to vůbec nevadí ty čtvercový plata se dají podle jak píšete taky dobře využít. Díky moc*hej*

lidka*
hodnocení

0x

Nosila jsem je do Zeleniny nebo do Pekárny, kde prodávali vejce z plat na 30 Ks. Jinak je sešlapu a normálně dávám do balíků na sběr mezi ostatní papír - ať to jsou celá plata a nebo obaly na 10 ks. Ale dokud jsem topila v Kaborkách - tak se s nimi dobře zatápělo. *placni*

hodnocení

0x

zřejmě to nechcete slyšet, ale neznám nic lepšího na podpal. Stačí půlka platíčka a zapálí to i menší polínka bez třísek. Naše spotřeba je 1 platíčko/den :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]