Nejste přihlášen/a.
Zdravim,dají se nějak využít tyto papírové obaly? Moc prosím o typy jestli vůbec to má nějaké využití kromě spálit v kamnech.
viděl jsem ty čtvercové velké obaly nalepené na stěnách v hudebních zkušebnách, asi kvůli zvukové izolaci, také se dají dát někomu, kdo má slepice a občas má přebytek vajec na prodej, ty pytlíky od mouky jsou děsně nepraktický, ale jako malej jsem v nich vajíčka roznášel po vesnici...také se dají rozmočit ve vodě a dělat z nich brikety na topení, nebo z té papírové kaše modelovat sochy, nebo různé plastiky, tento materíál má strašně moc způsobů využití, stačí jen chtít a mít zájem a trošku fantazii ...
Když chodily moje děti do školky, vyráběly z toho různé dekorace na velikonoce.Všelijak to barvily, stříhaly, jako podstavečky pod kraslice. nějaké slepičky aj z toho dělaly, už je to dlouho.Za dejte do vyhledávače na netu, a určítě něco vyjede...Možná by se to dalo použít do nějaké boudy, nebo chatky jako zateplení na stěny, ale to by jich muselo být!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.