Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepínač sprchy -výměna těsnění

Od: 1jana® odpovědí: 8 změna:

Hezký den všem, poraďte jak se sundá knoflík na přepínání sprchy. Přepínač je z boku baterie. Potřebuji vyměnit těsnění, při puštění vody do ramínka voda protéká mírně i sprchou. Dá se odšroubovat rukou nebo se musí použít nějaké nářadí? Při poslední akci jsem se zapomněla dívat, jak se to dělá ... Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A typ, foto by nebylo? Jsou různé baterie a tím i přepínače...
doplněno 16.02.21 12:40:

Máte tam něco podobného...za cca 180,-Kč...ale zde komplet o něco více...vyměnil bych komplet...ale pokud máte kroužky, mělo by jít vyšroubovat ovládací konoflík a a možná matku...avysunout přepínač

Tady k výběru...

hodnocení

... tady neumělé foto, i se zbytky samolepící tapety, připravuji se na nový povrch ...

Přepínač sprchy -výměna těsnění

hodnocení

0x

Knoflík vyšroubovat, je tam závit

hodnocení

0x

nedávno se mi tenhle přepínač také pokazil. Měkterý z mladých byl razantnější, než zařízení potřebovalo. Celý ten mezikus/ přepínač se dá, v železářství koupit. Na mobilu jsem ukázala fotku a prodali mi bez problémů. Jen jsem to přehodila.

nov
hodnocení

0x

Kupte keramický přepínač z odkazu rádce nonek z 12:41. Měli jsme stejný jak máte vy a po čase blbnul, zasekával se a nakonec protékal. Ten z odkazu je super, lehounce otočíte páčkou nahoru a dolů, velká spokojenost!

Myslíte tento...taky doporučuji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]