Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připravit rodičům snídani?

Od: rybicka* odpovědí: 7 změna:
Ahoj,
Chtěla bych rodičům snídani.
Co mám připravit?
Jak to mám udělat?
Děkuji za tipy a nápady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To co mají rádi :)

Mně by udělala radost dobrá káva, míchaná vajíčka se slaninou a cibulkou, máslo, pečivo a zelenina k tomu.
Někdo je zase spíš na sladké snídaně.

Radost by určitě udělala snídaně do postele, ale ne vše jde jíst v posteli zrovna komfortně.

hodnocení

1x
Ahoj.
Záleží na jejich chuti.
Někdo má rád sladkou, třeba dobrý chléb či rohlík s marmeládou nebo medem, jogurt, koláč, šátečky, bábovku.
Další třeba ta vajíčka se slaninou, nebo šunku a sýr.
K pití kávu, čaj nebo džus.
Když přidáš kousek ovoce, je to jenom dobře :)

liska5
hodnocení

1x

Obložené chleby / máslo, sýr, šunku, kolečka papriky, okurky../ a čaj.

hodnocení

0x

Každý je zvyklý snídat něco jiného. Někteří chlapi si opečou klobásu, k tomu hořčici nebo křen a zapíjí to pivem. Někdo dbá na své zdraví a snídá mysli s jogurtem. Ale pokud rodiče dostanou ke snídani míchaná vajíčka, pečivo a čaj nebo džus, tak budou jistě spokojeni.

hodnocení

0x

A nezapomenout hezky prostřít a naservírovat *slunce*

iv®
hodnocení

0x
Nevím kolik Vám je let a co zvládnete, ale mě by udělala radost jakákoli snídaně od mých dětí ať slaná či sladká. Nedočkám se jí ani od manžela, vstává hoďku i víc po mě, kdy už mám první kafe i jídlo v sobě, takže spíše pripravuji já jemu... Máte nějaký důvod proč chcete připravit snídani pro své rodiče? Chcete něco probrat? Něco oznámit?

lidus*
hodnocení

0x

Vstávám až mě probudí vůně, snídani chystá manžel a ví, že ryby nejím ale jinak si nevybírám. Vnučka 11 let chystá snídani mamince a sestře v sobotu,vždy opečený toustový chleba s Nutelou na jeden talíř a totéž ale se šumkou na druhý talíř. Nic jiného nesvede , všichni ví co bude a chválí a chválí. Ubrousky se naučila skládat z internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]