Ahoj. Záleží na jejich chuti. Někdo má rád sladkou, třeba dobrý chléb či rohlík s marmeládou nebo medem, jogurt, koláč, šátečky, bábovku. Další třeba ta vajíčka se slaninou, nebo šunku a sýr. K pití kávu, čaj nebo džus. Když přidáš kousek ovoce, je to jenom dobře
Každý je zvyklý snídat něco jiného. Někteří chlapi si opečou klobásu, k tomu hořčici nebo křen a zapíjí to pivem. Někdo dbá na své zdraví a snídá mysli s jogurtem. Ale pokud rodiče dostanou ke snídani míchaná vajíčka, pečivo a čaj nebo džus, tak budou jistě spokojeni.
Nevím kolik Vám je let a co zvládnete, ale mě by udělala radost jakákoli snídaně od mých dětí ať slaná či sladká. Nedočkám se jí ani od manžela, vstává hoďku i víc po mě, kdy už mám první kafe i jídlo v sobě, takže spíše pripravuji já jemu... Máte nějaký důvod proč chcete připravit snídani pro své rodiče? Chcete něco probrat? Něco oznámit?
Vstávám až mě probudí vůně, snídani chystá manžel a ví, že ryby nejím ale jinak si nevybírám. Vnučka 11 let chystá snídani mamince a sestře v sobotu,vždy opečený toustový chleba s Nutelou na jeden talíř a totéž ale se šumkou na druhý talíř. Nic jiného nesvede , všichni ví co bude a chválí a chválí. Ubrousky se naučila skládat z internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.