Všechny zdravím, Mám nad sklepem pokoje a podlaha je dost studená. Strop je hurdiskový omítnutý a na omítce je ještě nalepen 5cm polystyren. Bohužel to ale nepomáhá, tak jsem vytvořil snížený podhled z dřevěných hranolů a mezi ně jsem dal 10cm rolované vaty. Další polystyren jsem nedával, bojím se, aby to udrželo. Podhled jsem ještě nezaklopil, ale plánuju na hranoly přišroubovat SDK. Provizorně jsem na hranoly přicvakal igelit, aby se z vaty neprášilo, ale po týdnu jsem zjistil že mi nad igelitem kondenzuje voda. Což dokážu pochopit, ale teď se bojím, že po zaklopení SDK tam bude kondenzovat zase. Vyřešila by to parozábrana a na ní teprve přišroubovaný SDK? Předem děkuji.
Nevyřeší to parozábrana, páč Váš igelit je jako parozábrana.
radajz*
Toho jsem se obával. Napadá vás, prosím vás, co s tím? Nejlepší by bylo nezaklápět, ale to bych musel tu vatu vytáhnout a dát tam něco, z čeho se nebude prášit.
Rozhodně ne na spodní stranu parotěsnou zábranu, ani pod ní SDK
radajz*
Já jsem měl původně v úmyslu jen SDK, ale bál jsem se, aby nedocházelo ke kondenzaci i na něm, když jsem viděl co udělal igelit. Pokud je to jedna z možných variant, tak to zkusím. Už mám totiž SDK koupenej, tak bych ho rád využil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.