Nejste přihlášen/a.
zakoupil jsem krbová kamna BELLUNO ,popraskal mě vnitřní obklad topeniště (Vermikulit) prosím kde seženu nové vložky topenišťě.
Možná najdete tady podle rozměrů, jinak majitelé topidel Kovosmalt Filakovo, teď Thorma Filakovo, zde najdou snad vše...
Došel jsem k závěru, že Domofire.sk vyrobil pro Baumax a některé další prodejce krbová kamna Belluno...a s náhradními díly bude problém...jedině psát výrobci...případně vybírat Vermikulit z jiných druhů kamen. Možná to nebude až tak zlé a výrobce pomůže...
Třeba u ABX je v návodu na str.12 toto:
12.2 Objednávání náhradních dílů
Při objednávání náhradních dílů uvádějte typ kamen, rok výroby a výrobní číslo výrobku. Objednávku posílejte písemně, faxem nebo e-mailem. Náhradní díly a příslušenství lze objednat u prodejce nebo přímo u výrobce.
A to u vašich kamen není k nalezení, tedy slušný návod...
Běžně objednávám "vnitřek"ke kuchyňskému sporáku u výrobce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.