Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krbová kamna BELLUNO ,Pokal mě obklad topeniště (Vermikulid) kde jej seženu

Od: batkamiroslav odpovědí: 2 změna:

zakoupil jsem krbová kamna BELLUNO ,popraskal mě vnitřní obklad topeniště (Vermikulit) prosím kde seženu nové vložky topenišťě.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já kupoval tady ebk.cz/...

hodnocení

0x

Možná najdete tady podle rozměrů, jinak majitelé topidel Kovosmalt Filakovo, teď Thorma Filakovo, zde najdou snad vše...

Došel jsem k závěru, že Domofire.sk vyrobil pro Baumax a některé další prodejce krbová kamna Belluno...a s náhradními díly bude problém...jedině psát výrobci...případně vybírat Vermikulit z jiných druhů kamen. Možná to nebude až tak zlé a výrobce pomůže...

Třeba u ABX je v návodu na str.12 toto:

12.2 Objednávání náhradních dílů

Při objednávání náhradních dílů uvádějte typ kamen, rok výroby a výrobní číslo výrobku. Objednávku posílejte písemně, faxem nebo e-mailem. Náhradní díly a příslušenství lze objednat u prodejce nebo přímo u výrobce.

A to u vašich kamen není k nalezení, tedy slušný návod...

Běžně objednávám "vnitřek"ke kuchyňskému sporáku u výrobce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]