Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel protherm

Od: jakubvasek odpovědí: 5 změna:

Zdravim panove veděl by mi někdo poradit mám starý elektrokotel protherm 12S 12kw a odešlo mi v něm topne tělěso bylo by mozne tam vymenit za ty nové topná tělesa na servisní sitě mi nebyla daní jasna odpověd tak se ptám tady jestli s nim nemá někdo zkušnost diky za odpověd

Kotel protherm

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

U těchto kotlů byly spirály v celkové "patroně", která se musela zašroubovat velkým klíčem, velkými sikovkami nebo hasákem. K sehnání by mělo to topné těleso být. Tohle jsme párkrát u takovýchto kotlů měnili: nadeta.cz/... Jestli je to opravdu ten samý typ, potvrdí buď elektrikář nebo topenář.

jakubvasek
hodnocení

0x
Dobrý den hádal jsem že spirála má mít 6kw když jsou tam dvě a kotel má výkon 12kw?

hodnocení

0x

Ono si stačí pejsť ich ponuku celú. Tu máte 6 kW špiráli :

nadeta.cz/...

jakubvasek
hodnocení

0x
Zdarec pánové už jsem vymanil z prothermu ty správné spirály a teď ještě jedna technická při výměně je tam ve výměníku jímky nebo se dávají přímo do vody a musím vypustit topnou soustavu?
nedis

Vypustit nebo odpustit-dle umístění a mořností,uz.ventily u kotle-tělesa jsou ve vodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kotel protherm
Otázky na téma protherm

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]