Dobrý den. Mám myčku Whirlpool A D G 9840.Nákupní cena kolem 19000.Nejbe mi spustit. Vůbec nereaguje panel. Opravář který tu byl zkoušel pulzní zdroj, ale tím to nebylo. Teď mám nabídku výměny celé desky celkem asi za 4700 Kč. Takovouto opravu jsem odmítla. Nemá někdo zkušenosti s nejčastějšími opravami myček při stejné závadě. Chtěla bych, než myčku úplně odepíšu, jestli by se mi na ní nepodíval soused, který je také opravář, ale v jiném oboru, ale rozumí elektronice. Děkuji za radu, Zdeňka
Z fotek toho moc nepoznáme. Pokud je myčka v zásuvce a není vyhozený jistič, asi bude závada opravdu někde na vstupu (když ne zdroj, tak někde hned za ním, co třeba spínač?). Pozvěte souseda, ten na místě zjistí mnohem víc než my z fotek.
Zdravím, začněte hned od vypínače (dvojtlač. vlevo) Zlobívá. Mě "lepil" a při zapnutí cvakl,leč nepřeváděl. Na desku nešlo napětí. Na to ať se soused podívá nejprve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.