Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chci se zeptat mám průtokový filtr 1 coul závit je jasný ale mě zajímá jaký je závit na té zátce po změření má 29,71mm cca a je mimo klasické závity nedaji se vodoinstlatersví koupit.
Je tento závit hrubý nebo jemný?
přikládám foto +jak vypadá celá armatůrá
Když umíš změřit průměr závitu na setiny tak určitě umíš změřit i stoupání závitu.
Já odhaduju z fotky, že je to metrický závit s jemným stoupáním. Průměr závitu bude asi 30mm a protože už je opotřebovaný, tak má průměr menší. Stoupání je jemné. Přesnou hodnotu musíš změřit pomocí posuvky nebo pomocí měrek.
Filtr je 3/4".
Samotnou zátku těžko seženete . A rozměrově to není metrický závit, je to palcový 1,125" .
Otevřel jsem si pár filtrů rúzných výrobců, u některých rozměrově sedí i klasické mosazné zátky od @slavco31, některé jsou atyp
Do klasické zátky ale nepasuje sítko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.