Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrtačky Jihokov

Od: krtek6 odpovědí: 6 změna:

Brého dne přeji...

Byl by někdo tak laskavý a mohl mí dát nějaké rychlé školení jaký je rozdíl mezi typy vrtaček JIHOKOV? Tak nějak jsem pochopil a zjistil vlastním hledáním, že verze V6,10,13,16 jsou nějaké prapůvodní velmi ceněné stolní vrtačky lišící se váhou, rozměry a hlavně to jak hluboko a jakým vrtákem lze vrtat. Ideál poměr cena/výkon/váha/rozměr je V13. Jakej je však rozdíl mezi typem V, VSA, SVA a další? To se mi zjistit nepodařilo. Díky za osvětu:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na Vašem místě bych se zkusil poptat zde

forum.strojirenstvi.cz/...

nebo možná lépe - přečíst si téma a pak se tázat ;)

krtek6
hodnocení

tak přesně tohle jsem našel, četl a nepíše se tam nic o tom na co jsem se ptal...:)

hodnocení

0x

6,10,13,16 je správně průměr vrtáku V,SV,SVA (VSA neznám) je modernizace.Podle obrázků 13tek snad poznáte rozdíl

doplněno 09.02.21 10:06:

No, to nevím jestli jsou hlubší ale na tom vašem obrázku jsou SVéčka SVM bude asi překlep prodávajícího

Vrtačky Jihokov
Vrtačky Jihokov #2
Vrtačky Jihokov #3

Taky mi to tak připadá, že starý model byl V13 a modernizovaný SV13, SV jako stolní vrtačka

krtek6
hodnocení

tak já to tak nějak tušil také, ale raději se zeptám.. no a ještě je SVM13 ...a to je co?..Nevím jestli je to optickej klam nebo fakt, ale přijde mi, že všechny další modernizované modely po V13 jsou hlubší *co* přitom jsem viděl technický nákres těch původních modelů a tam měly V6 a V13 stejný půdorys a až V16 byla hlubší...

Vrtačky Jihokov #4

michalja*
hodnocení

0x

Zdravím.

Potreboval by som poradiť ohladne mojej vťtačky Jihokov SV 13. Konkrétne pripojenia remenice na vreteno. Takto som to našiel po rozobraní po kúpe a potreboval by som to dať do normáneho stavu. Netuším, aký rozmer má mať pôvodné horné púzdro hlavy, a ci to spodné puzdro je povodné, alebo tiež "odborne upravené". zatial som pochopil, ze potrebujem dutú hriadel na SV, pero na vreteno, horné uloženie na SV13 a remenicu. Nevie mi niekto povedať, aké rozmery malo povodné horné uloženie na SV13, poprípade nejaké fotky? Ďakujem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]