Nejste přihlášen/a.
Brého dne přeji...
Byl by někdo tak laskavý a mohl mí dát nějaké rychlé školení jaký je rozdíl mezi typy vrtaček JIHOKOV? Tak nějak jsem pochopil a zjistil vlastním hledáním, že verze V6,10,13,16 jsou nějaké prapůvodní velmi ceněné stolní vrtačky lišící se váhou, rozměry a hlavně to jak hluboko a jakým vrtákem lze vrtat. Ideál poměr cena/výkon/váha/rozměr je V13. Jakej je však rozdíl mezi typem V, VSA, SVA a další? To se mi zjistit nepodařilo. Díky za osvětu
tak já to tak nějak tušil také, ale raději se zeptám.. no a ještě je SVM13 ...a to je co?..Nevím jestli je to optickej klam nebo fakt, ale přijde mi, že všechny další modernizované modely po V13 jsou hlubší přitom jsem viděl technický nákres těch původních modelů a tam měly V6 a V13 stejný půdorys a až V16 byla hlubší...
Zdravím.
Potreboval by som poradiť ohladne mojej vťtačky Jihokov SV 13. Konkrétne pripojenia remenice na vreteno. Takto som to našiel po rozobraní po kúpe a potreboval by som to dať do normáneho stavu. Netuším, aký rozmer má mať pôvodné horné púzdro hlavy, a ci to spodné puzdro je povodné, alebo tiež "odborne upravené". zatial som pochopil, ze potrebujem dutú hriadel na SV, pero na vreteno, horné uloženie na SV13 a remenicu. Nevie mi niekto povedať, aké rozmery malo povodné horné uloženie na SV13, poprípade nejaké fotky? Ďakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.