Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěná pergola

Od: mafie odpovědí: 3 změna:
Zdravím, prosím o názor. Zaplatila jsem zálohu za pergolu s kulnou, která měla stát skoro 80t. Na fotkách je, co truhlář udělal, navíc mi tvrdí, že je to strikane dvema vrstvami luxoluv barvě Lípy, kterou jsem chtěla, já si tu lazuru koupila a evidentně není, je to surové dřevo, palubky se krouti, stěna je zkroucene, a to ještě není ani hotové. Co s tím?
Dřevěná pergola
Dřevěná pergola #2
Dřevěná pergola #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Nedat mu ani korunu, dokud to nebude tak jak ma byt. Ze se palubky krouti muze byt normalni, truhlar nejsem. Zas tak spatne mi to neprijde. Ale ze z vas zkousi delat vola a tvrdi ze surove drevo je natrene, to je na par facek.

hodnocení

1x
Nevěřím, že to jakkoliv ošetřené. Navíc Luxol se natírá, ten se nestříká.
Navíc, ta střecha je udělaná příšerně. Já bych řval jako tygr.

gazda*
hodnocení

0x
Podle obrázku to na střeše snad ani nejsou palubky. Jsou tam šílené nerovnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]