Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat pro kotel

Od: boris* odpovědí: 4 změna:
Dobry den, mam dilnu, ve ktere jsou 3 mistnosti. Na konci dilny mam technickou mistnost, kde mam kotel. Mam bezdratovy termostat, ktery ma vzhledem k sile sten, umisten v prvni místnosti hned vedle kotelny. Kdyz je vetsi zima tak se mi nestaci vytapet posledni dve mistnosti, protoze to v prvni mistbosti je vyhrate. Existuje neco cim bych mohl ovladat kotel a to tak, ze bych dal bezdratovy teplomer do posledni / nejchladnejsi mistnosti s tim ze do ostatbich mistnosti bych dal termistaticke hlavice aby se mi mistbosti nepretapeli? Nebo jak jinak toto vyresit? Dekuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Bezdratovy termostat dejte do nejchladnejsi mistnosti, v ostatnich mistnostech termohlavice. Pokud nebude mit bezdratovy termostat dosah, dejte jiny s vetsim dosahem nebo holt natahnout kabel.

doplněno 05.02.21 20:27:

puhy.cz/...
alza.cz/...

boris*
hodnocení

Ano takto nejak bych to chtel udelat, ale jde o to, ze nejchladnejsi mistnost je na opacne strane dilny nez je kotel. Tento kotel ovlada bezdratovy termostat PT21. Mohl by jste mi doporucit jiny, vykonejsi ktery by signal prenesl pres 2 steny na vzdalenost cca 100 metru.

hodnocení

0x

úplně nejjednodušeji, sundejte topení v první vyhřáté místnosti, ty zbylé dvě se začnou vytápět automaticky více.

hodnocení

0x

Ak je to dielna, neriesil by som estetiku a tahanie kablov, skusil by som ist kablom od kotla niekam do prostriedka celej dlhej dielne, tam by som dal prijimac a ponechal si tak moznost drobneho doladovania cez premiestnovanie bezdrotovej casti. Zvysok ako vravia ostatni, regulovat najchladnejsiu miestnost a zvysne riesit termohlavicami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]