Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení nad zrcadlem - jaký typ?

Od: rotorod® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, mohu vás poprosit o radu, jaký typ světla by se hodil nad zrcadlo? Přemýšlel jsem nad led lištou, ale nevím jestli v nerezu by to tady pasovalo. Nebo raději nějaké směřovací/bodové? Dokázal by někdo si něco vybavit? Děkuji za pomoc.
Osvětlení nad zrcadlem - jaký typ?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Viděl bych to na LED lištu třeba tato, nebo v bílém nebo šedivém provedení

svet-svitidel.cz/...

Osvětlení nad zrcadlem - jaký typ? #2

Smůla je, že to nemáte k čemu připojit, nemáte tam vývod*smich*

hodnocení

Přivod je za zrcadlem schovany

hodnocení

0x
Da se rict jakykoliv. Jen musi byt vhodne do koupelny, vodotesne, IP44. svet-svitidel.cz/...

Krytí IP 44 není vodotěsné, je to pouze ochrana proti střkající vodě a proti průniku předmětů větších než 1mm.

hodnocení

0x

Philips nerez 4 LED natáčivé reflektorky, 9 let - OK. Dnes asi v nabídce nebudou. Je v nich stykač na sepnutí s možností funkce: připojení na osvětlení koupelky, stisknutím se pouze rozsvěcují, zhasnutím v koupelce zhasnou též. Ale nemusí se využívat, zaleží jak dle návodu zapojíte.

honzin*
hodnocení

0x

do takové hezké koupelny bych doporučil nové zrcadlo s osvětlením a vedle kosmetické zrcadlo s osvětlením. Zvlášť ženy to ocení, ty moje 2 rozhodně. To zrcadlo s osvětlením, na senzor, je velmi praktické a neuvěřitelně pozvedne koupelnu. Krásně intimně nasvítí. Ale klidně si tam dejte tradiční reflektorky, co fungují jako geniální lapače prachu a světlo z toho je agresivní a ostré.

motak
Přesně tak, ostre světlo z vrchu je o ničem.

re4zon
hodnocení

0x
Mam hodne podobnou koupelnu. Nad zrcadlo jsem si dal polici v dekoru nabytku, do ni 3 bodovky a vypada to perfektne. Sviti to dobre, pri natoceni do zrcadla to neoslnuje a clovek se vidi vyborne.
hodnocení

Mihl bych poprosit foto? Děkuji

hodnocení

0x

bodovky a zrcadlo je kombinace tak pro designery z TV - jinak to je k naštvání - můžu s chutí nedoporučit

Šel bych směrem do led podsvícení - nebo osvětlení.

sirokko
hodnocení

0x

Já bych si něco vybavit dokázal. Protože fotografuji, tak o světle leccos vím. Sice by se to do koupelny nehodilo designově, ale účelně naprosto přesně. Dal bych nad zrcadlo difuzní softbox s daylight žárovkami.

phototools.cz/...

Tohle vám zaručí reálné rozptýlené denní světlo.

lena35
hodnocení

0x

Krásná koupelna. My máme koupelnu laděnou do podobných barev a nakonec jsme se rozhodli pro dvě nástěnná svítidla po bocích zrcadla viz obchodsvitidla.cz/... a jsme velice spokojeni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]