Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, mám problém v jednom bytě. Jednoho krásného dne se odstěhovala nájemnice, v bytě po ní nezbyly žádné plísně. Do bytu jsem za odborné pomoci přidal další topidlo na plyn. Nastěhovala se další nová nájemnice . Po dobu bydlení ona v bytě topila na teplotu asi okolo 25°C.sušila v něm prádlo, Kytek bylo asi tak 40-50 ks.. Při náhodné kontrole jsem zjistil obrovské množství černých plísní na zdech a oknech .
1.vlhkost zdí
2. vlhlé prostředí
3.květiny
Otázka: jak se toho zbavil!
Plíseň potřít Savem.Jako nátěr jsem pak vyzkoušel Primalex-Mykostop a Maxitherm.Z osobní zkušenosti musím prohlásit, že Maxitherm je účinnější a vydrží mnohem déle.Z textu usuzuji, že se asi bude jednat o starší dům, pak by z každé místnosti měl vést komín.Pokud je někde nevyužitý komín,použijte ho k větrání. Musíte ale na něj dát uzavíratelnou žaluzii, aby bylo možno jej dle potřeby uzavírat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.