Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šnekový odšťavňovač-lze odšťavnit rakytník?

Od: ola® odpovědí: 2 změna:

Prosím lze odšťavnit rakytník na šnekovém odšťavňovači, aniž by se ten odšťavňovač poškodil? myslím, jestli nevadí ty tvrdé semínka.

doplněno 02.02.21 11:07:

Je to nový odšťavňovač za 6000 kč, nevím zda sem mohu napsat značku, ale je to asi jedno, není to starý litinový, jako býval kdysi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neznám kvalitu dnešních šnekových odšťavňovačů (že by plast? *nevi*), ale můj starý litinový odšťavňovač po babičce dokáže bez újmy odšťavnit i nevylouskané lískové ořechy. ;)

ola®
hodnocení

Tak jsem to s tím rakytníkem riskla, byl dokonce mražený z mrazáku, přidala jsem hrst kuliček k červené řepě, mrkvi a jablku. Šlo to krásně nic nevadilo a šťáva byla luxusní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]