Prosím o radu, jak mám otevřít tekuté mýdlo? Ať dělám, co dělám, nejde to. Točím s víčkem, tlačím na něj jako u Sava, ale pořád nic. Víte někdo, jak na to? Děkuji.
Zkuste napsat výrobci, případně se obraťte na Obchodní inspekci a Živnostenský úřad (v případě nadnárodní korporace přímo na Ministerstvo průmyslu a obchodu).
Rádci už něco poradili, já přidám svůj tip. Zkuste vzít louskáček na ořechy nebo nějaké kleště a zkuste víčko otevřít jimi. Nebo dejte fotku a něco tu vymyslíme.
U Listerinu je víčko zabezpečeno tak,že se zmačkne zboku a sočasně otáčí doleva.Silně zmačkne!-V Penny marketu kupuji tekuté desinfekční mýdlo s kapátkem.Tam je ale potřeba kapací výtok pootočit o 90 st.
Děkuji všem za rady. Zkoušela jsem leccos, ale teď se mi to podařilo - ani nevím jak. Nějak jsem na víčko zatlačila, ono poskočilo nahoru, a už to funguje. Ještě jednou díky všem. A přeji hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.